Mihaela Rădulescu, declarație de dragoste emoționantă pentru Felix cu ocazia zilei lui de naștere. Iată ce surpriză i-a pregătit!

Felix Baumgartner a împlinit 48 de ani, așa că Mihaela Rădulescu i-a făcut din nou una dintre cele mai frumoase declarații de dragoste, cum ne-a și obișnuit în ultimul timp.

Cei doi au plecat în California pentru a celebra ziua de naștere a parașutistului, iar acolo au avut parte de una dintre cele mai frumoase surprize. Arnold Schwarzenegger a ținut să îi ureze lui Felix un sincer la mulți ani și nu au lipsit fotografiile. Se pare că Mihaela a fost pe placul actorului, așa că el a dorit să se pozeze cu românca, după cum chiar ea a dezvăluit prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

Declarațiile de dragoste nu au lipsit, așa că prezentatoarea „Uite cine dansează” i-a urat la mulți ani iubitului ei într-un mod foarte romantic și frumos.

„Happy birthday, my love! Să-mi trăiască sănătos și să continue să-i inspire pe toți cei care cred în eroi adevărați, în pionieri care deschid drumuri pentru alții, în bărbați care știu să-și facă fericită femeia!”, a scris Mihaela pe pagina sa de Facebook, unde a postat și o fotografie cu ea și Felix în timp ce se sărută.

În nenumărate rânduri, vedeta a declarat cât de fericită este alături de Felix și cum iubirea este cea mai importantă pentru ea în acest moment. Vacanța de acum în California este a doua pentru Mihaela și iubitul ei, iar zborul cu elicopterul pare să fie activitatea lor preferată acolo.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook, Instagram

Citește și:

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, vacanță „în aer” în California

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro