FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri  MembriMesajele la care nu s-a raspuns  ProfilProfil 

apel umanitar ptr 2 baietei gemeni

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului viva.ro -> Diverse
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
elena_mirela_sandu

Data inscrierii: 20/Apr/2008

MesajTrimis: Dum Iul 05, 2009 9:08 am    Titlul subiectului: apel umanitar ptr 2 baietei gemeni Raspunde cu citat (quote)

Dragi mamici, am un apel umanitar pentru mamicile cu baietei. PE str Jiete din Tg-Jiu acum 3 sapt a avut loc un accident, cand mamica a doi baietei gemeni de 3 ani a murit in accident. A plecat sa faca araci pentru rosii si fasole, s-a urcat in caruta, iapa a fost naravasa, ea s-a speriat si a sarit din caruta, a dat cu capul de asfalt, a fost transportata de urgenta in Craiova, a fost in coma si in final a decedat. I-au ramas 2 gemei orfani de 3 ani, si asa erau si sunt foarte saraci, cazul lor a ajuns in atentia autoritatilor, au primit chiar si ajutoare de la Antena 1 Tg-Jiu, si de la primarie. Acum sunt crescuti de bunica lor, care este batrana de 74 de ani, caci a facut-o pe mama baietilor la 40 de ani, bine ca are si alti copii mai mari, dar fiecare cu familiile lor si sunt saraci si aia, ca nu au cum sa-i mai ajute. Eu sunt o vecina de-a lor, si atat m-a impresionat cazul lor, ca dupa ce o sa moara bunica-sa nu stiu ce o sa se intample cu ei, si cum ii vad toata ziua pe acolo pe bietii copilasi imi dau lacrimile, ca am cunoscut-o pe mama lor, tot timpul imi zicea ca ne inrudim, eu am o fetitza de-o seama cu ei.
Fac un apel pentru toate mamicile de baietei care au haine si incaltaminte care nu mai sunt bune de copii lor , sa le doneze acestor baietei. Se duc si la gradinitza din toamna, si orice caiet , creion , ghiozdanel, sau culoare care nu va mai trebuie , nu va mai este folositoare va rog frumos sa le trimiteti. Chiar am sa ma duc pe la ei, sa le fac poze si sa le pun aici pe site, sunt asa de amarati si cand vorbesc cu bunica-sa de mama lor, unul din ei plange in hohote, cel cu ochi albatrii, iar celalalt baietel cu ochii caprui are un defect la piciorus, are unul un pic mai scurt decat celalalt, si merge un pic mai anevoie.
Mamicile si doamnele care locuiesc prin apropiere de Tg-Jiu, si au un televizor care nu-l mai folosesc , dar totusi merge o rog sa ma contacteze, sa mergem la ei ca sa le oferim televizorul , de cand cazul lor a fost mediatizat , le-au bagat si lor lumina,
nu aveau nici lumina, iar copii nu stiu ce-s alea desene animate, le-ar trebui si lor un televizor.
Va multumesc foarte mult, adresa mea este : elena_mirela_sandu@yahoo.com
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului viva.ro -> Diverse Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum