De ce a purtat Andreea Marin perucă la Gala Unica

Deși recent și-a schimbat lookul, optând pentru o tunsoare bob, Andreea Marin a surprins aseară cu o bogată podoabă capilară. Vedeta și-a explicat ulterior gestul.

 

Decizia Andreei de a purta perucă nu a fost una de ordin estetic, ci una de solidaritate cu femeile care suferă de cancer, așa cum a explicat pe contul său de Facebook:

 

”Port o perucă de la specialiștii în frumusețe  Sungate Solarium Studio, în semn de solidaritate cu femeile ce trec prin experiența cancerului și a pierderii podoabei capilare, dar care își recapată zâmbetul alături de noi prin Campania zâmbetelor regăsite – „Sungate, frumusețe pentru sănătate” – lansată de noi azi dimineață, prima poveste în imagini o puteți vedea în postarea mea anterioară. Este povestea unei femei care și-a recăpătat zâmbetul alături de noi, după ce a primit un dar: o zi pentru frumusețe și încredere în sine regăsită. Ea a fost răsfațată de specialiștii Sungate și a ales peruca potrivită sub îndrumarea lor, părăsind salonul cu o stare pozitivă.”

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro