Adi şi Sandra Mutu – În aşteptarea bebeluşului

Adi şi Sandra Mutu – În aşteptarea bebeluşului

Doi ani de relație, primul lor copil, un inel de Ziua Îndrăgostiților. Așa arată povestea lui Adi Mutu alături de Sandra, tânăra de 23 de ani cu care s-a mutat din prima zi de relație. După două căsnicii încheiate, fostul fotbalist pare că și-a găsit acum sufletul-pereche.
Faptul că citiți acum acest articol este, ca să ne aliniem spiritului Sărbătorilor, un fel de miracol. Într-adevăr, există un Dumnezeu al revistelor, cum ne place nouă să spunem în redacție, pentru că cel al carierei lui Adi Mutu ne-a pus piedici serioase în realizarea materialului. Dar să începem cu începutul… Adi fusese numit recent General Manager al clubului Dinamo când i-am propus coperta alături de Sandra Bachici, astfel încât programul său încărcat ne-a determinat să amânăm de vreo trei ori ședința foto. Chiar și în dimineața shootingului mă așteptam ca din clipă în clipă să intervină ceva. Totuși, la 10 fix, intră pe ușă Sandra, care nu doar că s-a dovedit a fi foarte punctuală, dar și-a făcut și temele, aducând prevăzătoare, într-o geantă de voiaj Louis Vuitton, perechi de pantofi Casadei, Valentino sau Cesare Paciotti din garderoba personală. Dar nu și pe Adi Mutu, care își uitase acasă un costum și fusese nevoit să se întoarcă din drum, înfruntând un trafic infernal.

 

cover-ianuarie

 

UN COPIL CU NUME SPECIAL
Am avut deci timp să stau de vorbă cu Sandra, o brunetă de 23 de ani și aproape 1,80 m înălțime, cu zâmbet perfect, dantură sclipitoare, gene dese, ochi mari, alegere deloc surprinzătoare pentru Briliant. Dacă nu aș fi știut, nu mi-ar fi trecut prin cap că este în trimestrul al doilea de sarcină, iar norocul ei nu este doar acela că a luat numai 2,5 kilograme în greutate: „Sarcina evoluează extraordinar, sunt extrem de fericită și recunoscătoare lui Dumnezeu pentru tot. Eu efectiv nu am știut ce înseamnă grețurile, îmi sunt străine simptomele cu care se confruntă majoritatea gravidelor.“. Sandra vrea ca băiețelul lor să aibă un nume special pe care să nu îl întâlnești la tot pasul și a ales să nască prin cezariană. „Nici nu am luat în calcul nașterea naturală, sper să fie decizia corectă și să mă refac cât mai repede posibil“, a completat, menționând, de asemenea, că vor avea o bonă internă pentru copil, dar că va conta mult pe ajutorul venit din partea mamei sale. Eram în toiul conversației când pe ușă intră valvârtej Adi, anunțând ultimul lucru pe care vrei să îl auzi la o ședință foto de copertă: „Am doar o oră la dispoziție.“. Pentru o idee cât mai clară asupra panicii care m-a cuprins, în mod normal un shooting Viva! durează peste patru ore. Aceasta e, se pare, în momentul de față, viața fostului fotbalist devenit Manager General al Clubului Dinamo și al Fundației sale De l’Amore, ce se ocupă de cazuri sociale și donații. Poate pleca de acasă la 9 și se poate întoarce seara după 21.00, dar spune că îi place tot ce face acum, chiar dacă îi ocupă timp și îl epuizează.

 

AMINTIRI DIN 14 FEBRUARIE 2015
Cu ajutor din partea Sandrei, care își dorea, de asemenea, mai mult de cinci minute pentru un cadru, am reușit să prelungim un pic durata ședinței foto. În mod evident, Adi nu îi poate refuza nimic viitoarei mame a copilului său, pe care încearcă să o răsfețe de câte ori are ocazia. „Chiar și atunci când sunt foarte obosit“, mi-a punctat. Mutu este cu vreo 15 ani mai mare decât Sandra, însă în cazul lor diferența de vârstă nu e perceptibilă. Poate pentru că se tachinează tot timpul, poate pentru că totul se întâmplă atât de natural între ei, cum spune ea… Dar, apropo de asta, l-am întrebat pe Adi când anume s-au mutat împreună, dacă la șase luni de la începerea relației o cerea deja în căsătorie, iar la un an organiza o ceremonie-surpriză de unire a destinelor în Cuba. „Locuim împreună încă din prima zi de relație, de pe 14 februarie 2015“, a venit rapid răspunsul. „În lumea mea, asta se numește grabă“, am zis. În lumea lui „nu e nicio grabă, lucrurile merg pe un făgaș normal al unei relații foarte frumoase“. De fapt, Adi a știut încă din prima zi de relație că Sandra va fi soția lui, chiar dacă, oficial, acest vis va deveni realitate în februarie 2017, după ce inițial trebuia să se întâmple cu vreo două luni mai înainte. Din motive legate de întârzierea pronunțării sentinței judecătorești de recunoaștere a divorțului fostului fotbalist pe teritoriul României (nr: divorțul de Consuelo), cununia a fost amânată pentru Ziua Îndrăgostiților, când cuplul va sărbători și doi ani de relație.

 

Citeste continuarea in numarul de ianuarie al revistei VIVA!, la standurile de presa din 20 decembrie