(P) Insula Santorini, priveliști splendide și orașe pline de viață

Santorini, una dintre cele mai frumoase destinații de vacanță din arhipelagul insulelor Ciclade, scăldată de apele Mării Egee, este una dintre cele mai inspirate alegeri pentru un concediu romantic, plin de experiențe unice, decorat cu peisaje uluitoare, marcate mai ales de erupțiile vulcanice care au avut loc de-a lungul timpului.

 

viva.Santorini1

 

Priveliști dintre cele mai frumoase

 

Santorini te fascinează cu apusurile sale uimitoare, dar și cu răsăriturile discrete și liniștite, pictate în culori pastelate minunate, care îți umplu sufletul de bucurie și de speranță. Te vor uimi clădirile sale albe tipice, de o puritate incredibilă, care vin în contract cu rocile întunecate, cupole, ferestre și porți mici la intrarea în casă, toate se disting printr-un albastru surprinzător.

 

Experiența în Santorini va fi una diversă, pentru că aici vei putea observa de toate, de la hoteluri de lux până la fermieri tradiționaliști care se deplasează călare pe măgari, familii întregi pe laturile străzilor care încearcă să le vândă turiștilor din produsele meștușugite cu mare drag de fiecare în parte.

 

Capitală cu renume și împrejurimi minunate

 

Fira, capitala insulei Santorini, este un adevărat complex de case mici, albe, caracterizate prin stilul arhitectural cicladic, construite pe stâncile cu vedere la depresiunea vulcanică. Locul este plin de baruri, cafenele, restaurante și magazine de înghețată, plus că Fira este alegerea perfectă pentru cei care sunt în căutarea unei vieți de noapte de pomină.

 

Mergi spre nord de Fira și vei găsi alte două sate splendide: Firostefani, un mic cartier al capitalei, și Imerovigli, o zonă ceva mai luxoasă, dar foarte liniștită, plină cu cele mai bune hoteluri, apartamente și restaurante elegante.

 

De Geanina Ichim

 

Sejur Santorini

 

Hotel Argo 3*- de la 477 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro, sau la telefon 021.270.00.99.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro
Loading...