VIP la VIP trage

Anca Serea, Andreea & Andrei Aradits, Alice Năstase-Buciuta, Ioana Ginghină & Alexandru Papadopol, Giulia Anghelescu, Giulia Nahmany, Oana Roman, Simona & Rareş Dragomir, Tily Niculae, alături de copiii lor, au fost provocaţi de către Cinema City la o şedinţă foto inedită, într-o sală VIP. S-a povestit, s-a glumit şi s-a râs mult, iar vedetele au recunoscut: fie că îţi doreşti o întâlnire romantică, o seară cu fetele sau o ieşire cu familia, conceptul VIP de la Cinema City te transformă în personajul principal şi îţi oferă o experienţă cinematografică gourmet.

 

Odată cu deschiderea celui mai nou multiplex din ParkLake, Cinema City lansează Cinema-ul Ultra-All-Inclusive. Iubitorii de filme se vor bucura de momente spectaculoase şi de un adevărat tratament VIP, care vor transforma mersul la cinema, dintr-o simplă vizionare, într-o experienţă inedită şi de neuitat: fotolii ajustabile şi confortabile, pentru o relaxare perfectă; preparate culinare realizate pe loc de un chef, special pentru tine, într-un meniu nelimitat disponibil ca bufet suedez; nachos şi popcorn delicios cât pofteşti, precum şi cele mai bune condiţii de proiecţie.

 

Astfel, Cinema City continuă să mizeze pe cele mai cool tendinţe internaţionale ale industriei, aducându-le cinefililor cele mai inovatoare moduri de vizionare a unui film – după IMAX şi 4DX –, prin lansarea a încă 3 noi săli VIP, după cele 3 din megaplexul din AFI Palace Cotroceni, deschis în 2009.

 

Cele 3 săli din ParkLake au o capacitate totală de 147 de locuri, iar cele 3 din AFI Palace Cotroceni – 88 de locuri. Preţul unui bilet porneşte de la 65 de lei şi variază în funcţie de zi, oră şi tipul filmului.

 

 Pentru programul filmelor accesează http://cinemacity.ro/

 

Vezi cele mai cool imagini de la şedinţa foto VIP în galeria de mai sus

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro