Andie MacDowell - Ȋn căutarea casei perfecte

Publicat pe

A fugit întotdeauna de aglomeraţia din marile oraşe. A schimbat doi soţi, un logodnic şi o mulţime de case. A rămas însă fidelă în două cazuri: copiii săi şi compania de cosmetice a cărei imagine este de 28 de ani.

 

 Andie MacDowell

În Carolina de Sud se află un mic orăşel cu 12.000 de locuitori, Gaffney, o localitate liniştită, cu străzi aproape pustii, cu vile mici şi grădini mari. Până şi bulevardul prin­cipal, Cherokee Avenue, are numai două benzi care se întind de-a lungul liniei de cale ferată. Cele mai impor­tante evenimente din oraş sunt Târgul Fermierilor, care are loc vara, în fieca­re miercuri şi sâmbătă, în parcarea de lângă Oficiul Poştal, şi concertele din Cabana Gaffney. În urmă cu 55 de ani, în această comunitate în care nu se întâmplă niciodată nimic, s-a născut Andie MacDowell, femeia ajunsă cele­bră mai întâi pentru tenul său perfect care a ajutat-o să devină imaginea LOréal, şi mai apoi pentru talentul ac­toricesc. Înainte de a deveni una dintre favoritele fotografilor şi regizorilor, Andie MacDowell şi-a petrecut verile la casa de vacanţă a familiei, o vilă din Arden, Carolina de Nord, construită înaintea Primului Război Mondial.

 

Întâi mamă, apoi actriţă şi model

 

Anii au trecut. Casa de vacanţă a fami­liei s-a transformat într-un hotel Bed & Breakfast, „Black House Inn', iar An­die MacDowell s-a mutat dintr-un loc în altul. Toată viaţa a evitat însă cei doi poli ai Statelor Unite, New York şi Los Angeles, două mega-oraşe aglomerate şi gălăgioase care nu s-au potrivit cu dorinţa ei de a avea o viaţă liniştită alături de copiii şi soţul ei. Andie nu a putut să evite complet lumea tumul­toasă a oraşelor mari, pentru că atât cariera de model, cât şi cea de actriţă au aruncat-o în mijlocul lor. În anii 90, după naşterea copiilor săi, a hotărât să petreacă mai mult timp alături de ei şi de aceea s-a aflat mai mult pe drumuri, între casa ei din North Carolina, ferma din Montana şi apartamentele din New York sau L.A.

 

RALUCA TĂMAȘ Foto PHOTOLAND (LARSEN & TALBERT / CORBIS OUTLINE)

 

Continuarea în numărul de martie al revistei VIVA!, la standurile de presă din 1 martie.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter