Reacţia iubitului Elenei Udrea, după ce fostul politician a pierdut unul dintre gemeni: "A avut probleme!"

Publicat pe

Reacţia iubitului Elenei Udrea, după ce fostul politician a pierdut unul dintre gemeni. Alexandrov Adrian este dărâmat după ce a aflat că iubita sa a pierdut unul dintre copii. Sunt departe unul de altul, dar se susţin de la distanţă. El speră ca sarcina să decurgă normal, să se bucure de cel mic!

Alexandrov Adrian a oferit primele declaraţii după ce Elena Udrea a pierdut unul dintre gemeni. S-a întristat profund, însă speră ca în câteva luni, în noiembrie, să îşi cunoască copilul, să fie sănătos. Adrian a făcut dezvăluiri acum ceva timp şi despre numele gemenilor. Era aşa de fericit!

Declaraţiile lui Alexandrov Adrian despre sarcina Elenei Udrea

„Pe cât de mare mi-a fost bucuria când am aflat că a rămas Elena însărcinată și voi avea gemeni, pe atât de mare mi-a fost tristețea când am aflat că unul din ei s-a pierdut și că Elena a avut probleme cu sarcina. Sunt o persoană căreia îi plac copii foarte mult, sper și îmi doresc ca Elena sa aibă o sarcină ușoară și să ne bucurăm de copilul care se va naște sănătos în noiembrie”, a declarat iubitul Elenei Udrea pentru cancan.ro.

Elena Udrea a pierdut unul dintre gemeni

Săptămâna trecută, Elena Udrea a confirmat că a pierdut unul dintre gemeni. Iată care este starea celui de-al doilea micuţ aflat în pântecele mamei sale. 

„Aşa a vrut Dumnezeu. A vrut să fie unul singur acum, aşa că sunt liniştită. Aşa cum a vrut să fac acest copil acum, când nu era prioritatea mea, când viaţa îmi era destul de complicată şi totuşi s-a întâmplat totul în nici o lună. Acum trebuie să stau în pat încă o perioadă pentru a preveni orice risc. Evident că nu am fost pregătită pentru un astfel de moment, învăţ lucrurile necesare în fiecare zi. Sarcina nu este ceva pentru care ai nevoie de doctorat, dar sunt situaţii pe care ştii să le previi ori la care să ştii cum să reacţionezi, aşa că m-am pus pe studiat. (…) Mă simt bine acum, sarcina evoluează normal după momentul în care am pierdut unul dintre copii. M-am simţit foarte bine la început şi cred că am exagerat cu efortul, ignorând recomandările medicilor, am călătorit, am cărat bagaje, am făcut mişcare. Medicii de aici s-au mirat de situaţia mea”, a spus Elena Udrea pentru „Star Matinal”.

Fostul politician se află departe de România, tocmai în Costa Rica. A dezvăluit motivele pentru care a plecat din ţară. 

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter