Rihanna - scene fierbinți, la piscină, împreună cu noul iubit

Publicat pe

Rihanna este una dintre vedetele care nu au noroc în dragoste. După ce Drake a părăsit-o și s-a cuplat cu Jennifer Lopez, vedeta a avut o perioadă în care nu s-a mai afișat cu niciun bărbat în public. Până acum!

Rihanna se pare că are un  nou iubit, iar relația lor este plină de pasiune. Artista a fost surprinsă în ipostaze fierbinți alături de un bărbat, în timp ce se afla în vacanță în Spania. La piscina unui hotel, Rihanna a fost absolut înnebunită de iubitul său și nu a rezistat să nu îl sărute pasional și să îl țină în brațe tot timpul. Ba mai mult, imaginile cu cei doi i-au făcut pe mulți să se gândească dacă nu cumva vedeta a întreținut și relații intime cu bărbatul, în piscină. Oricum, Rihanna pare foarte fericită în compania lui.

Citește și: Fiica Andreei Marin s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Iată ce i-a cerut Violeta mamei sale!

Cât despre iubitul misterios al cântereței… nu este el celebru, însă lumina reflectoarelor nu îi este tocmai străină. Se pare că a fost cuplat și cu modelul Naomi Campbell în iulie, 2016, însă numele său rămâne un mister.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter