Silvia Popescu, de la „Bravo, ai stil”, şi-a expus noul bust, la plajă. Operaţia a fost un succes

Silvia Popescu, de la "Bravo, ai stil", şi-a expus noul bust, la plajă

Silvia Popescu, de la „Bravo, ai stil”, şi-a expus noul bust. În luna iunie a acestui an, câştigătoarea „Bravo, ai stil All Stars” a decis că este momentul pentru o tranformare fizică. A apelat la ajutorul medicului estetician pentru a-şi mări bustul. Acum se mândreşte cu o siluetă de invidiat şi un trup foarte tonifiat, sexy!

Visul i s-a îndeplinit, iar acum Silvia se simte cu adevărat femeie, după cum şi-a dorit. Aflată în vacanţă alături de fiica sa Evolette, Silvia a îmbrăcat un costum de baie negru, dintr-o singură piesă, care i-a pus bustul în evidenţă. Se vede că este mai proeminent, operaţia a fost un adevărat succes, iar ea se simte minunat.

În urmă cu aproximativ două luni, ea anunţa că operaţia a decurs perfect, chiar la 12 ore după intervenţie, ea s-a ridicat de pe patul de spital mulţumită cu noul său bust. Vedeta îşi dorea de ceva timp să facă această transformare, însă dorinţa i s-a îndeplinit anul acesta. Călin Doboş, doctorul, i-a respectat toate cerinţele, implanturile nu sunt foarte mari, ci raport cu corpul ei, Silvia cântărind 46 de kilograme.

„Sunt fericită. Sunt femeie! Când doreşti foarte tare nişte lucruri si crezi foarte tare în ele, se întâmplă! Şi când se întâmplă eşti fericit!', declara ea atunci la Wowbiz.

Silvia Popescu de la „Bravo, ai stil' are iubit

La două luni de când a câştigat show-ul „Bravo, ai stil All Stars', Silvia a luat o pauză, a avut nevoie să îşi încarce din nou bateriile. A stat departe de mediul online, de evenimente, şi-a făcut noi prieteni şi se pare că un potenţial iubit. 

Foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro
Mai multe articole