Cum scapi de celulită. Cele 3 soluţii ale lui Carmen Brumă

Publicat pe

Posesoarea unui corp armonios şi preocupată să găsească mereu cele mai bune soluţii pentru a fi în formă, Carmen Brumă urmează cu stricteţe anumite reguli care o ajută să arate atât de bine.

 

carmen-bruma

 

Cum celulita este una dintre cele mai întâlnite probleme, vedeta are câteva sfaturi simple, uşor de urmat care vor face diferenţa între o piele fină şi alta plină de celulită.

 

„99% dintre femei au celulita iar restul de 1% sunt martiene in vizita pe planeta noastra si le asiguram de ura noastra eterna', a scris Carmen pe blog-ul său.

 

Iată cele 3 soluţii anti-celulită ale lui Carmen Brumă:

 

1. FACETI SPORT IN MOD CONSTANT!  Combinati antrenamentele cardio ( alergarea , saritul corzii, bicicleta) cu exercitiile functionale cu propria greutate. Niciun masaj anticelulitic din lume nu va inlocui miscarea asa ca nu va amagiti!

 

2. EXCLUDETI  MANCAREA DE TIP FAST FOOD, PRAJELILE, CHIPSURILE, ZAHARUL RAFINAT , COFEINA, ALCOOLUL SI FUMATUL

 

3. ASIGURATI ORGANISMULUI O HIDRATARE OPTIMA, 35-40 ml apa/ kg corp in conditii de efort si temperatura normale. Nu beti sucuri ambalate ci preparati-le singuri acasa si consumati-le imediat.

 

Carmen propune şi reţeta unui astfel de suc, care conţine grepfruit, ananas şi coriandru. Pentru acest suc, ai nevoie de 2 fructe de grepfruit, jumatate de lămâie, 100 g de ananas şi o mână de coriandru proaspăt.

 

Pentru rezultate vizibile, trebuie să bei zilnic acest suc, timp de o lună, şi să nu uiţi de primele două reguli.

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter