(P) Glorious Firebird - poveste ȋn email

Publicat pe

Te provocăm la o aventură culturală istorică prin colecţia de bijuterii FREYWILLE: Passionate Russia.

 

12Glorious Firebird, noul set al colecției Passionate Russia, te poartă într-o lume imaginară, a poveştilor ruseşti înconjurate de o aură suprarealistă, magică şi plină de mister. Încărcate de simbolism şi obiecte neînsufleţite, aceste poveşti sunt transmise din generaţie în generaţie

Inel Miss

Preţ: 1.500 Lei

 

Brăţară Diva

Preț: 4.230 Lei

 

 

 

colierMistica pasăre de foc ocupă un rol esenţial în poveştile ruseşti, ea fiind un simbol pentru frumuseţe, sănătate, strălucire şi prosperitate.

Întocmai ca Phoenix, ea este simbolul rusesc al reînvierii şi nemuririi, splendidele ei pene de aur având puterea de a lumina întreaga lume.

De la simbol al apocalipsei până la speranţă, poveştile acestei păsări de foc au dat multora inspiraţia de a-şi reconstrui viaţa şi de a crede că există o fărâmă de lumină în cele mai întunecate momente ale lor.

 

Colier Luna Piena

Preț: 4.080 Lei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3

 

 

Glorious Firebird este un design magic realizat în email încrustat cu elemente din aur ce simbolizează speranţă şi lumină; un set remarcabil menit să elogieze valorile umane şi visurile pentru care merită să lupţi.

 

Brăţară Royal

Preț: 5.050 Lei

 

 

 

 

 

4Cercei Cabochon

Preț: 2.240 Lei

 

 

 

 

 

 

 

 

Setul este disponibil atât în Boutique-urile FREYWILLE din București cât și în Online Boutique:

 

http://shop.freywille.com/ro/our-collections/passionate-russia.html

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter