Adrian Mititelu Jr. s-a despărțit de Andra Lotsopa, poreclită "Angelina Jolie de România". Cei doi aveau planuri de nuntă

Publicat pe

Adrian Mititelu Jr. a decis să pună punct relației cu Andra Lotsopa, cunoscută drept „Angelia Jolie de România'. Fosta concurentă de la „Bravo, ai Stil' și fiul patronului de la FC U Craiova au trăit o scurtă poveste de dragoste. Cu toate astea, cei doi aveau planuri mari de viitor.Totuși, se pare că relația lor a ajuns la final.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adrian Mititelu Jr. și Andra Lotsopa și-au spus adio, după o relație de doar câteva luni. Andra a devenit cunoscută publicului în 2017, după ce a apărut în emisiunea „Bravo, ai stil!', fiind supranumită Angelina Jolie de România. Acum, fiul patronului de la FC U Craiova este din nou singur.

Adrian Mititelu Jr. s-a despărțit de Andra Lotsopa, poreclită "Angelina Jolie de România". Cei doi aveau planuri de nuntăAdrian Mititelu Jr. s-a despărțit de Andra Lotsopa, poreclită "Angelina Jolie de România". Cei doi aveau planuri de nuntă

Adrian a decis să pună capăt relației cu frumoasa șatenă, deși aveau planuri mari de viitor. Fiul patronului de la FC U Craiova este tot mai activ pe rețelele de socializare, după ce tatăl său a fost eliberat din închisoare.

Citeste si:Gluma care l-a făcut pe Remus Iosub câștigătorul iUmor:'De unde credeți că vine Dana Budeanu?'

Citește și:Cum au fost filmate scenele cu Victor Dorobanțu, actorul care joacă „Mânuța” din serialul Wednesday de pe Netflix: „Costum de ninja”

Citește și:Ce boală are Alina Pușcaș. A ajuns pe perfuzii, la spital:„Se pare că sunt rare cazurile'

Citește și:Cristian Jitaru și Mona de la Puterea Dragostei divorțează la nici 3 luni de la cununia civilă:'Am bruscat-o puțin'

Adrian Mititelu Jr. s-a despărțit de Andra Lotsopa

Adrian Mititelu Jr, fiul patronului FC U Craiova s-a despărțit de iubita sa, Andra Lotsopa. Cei doi erau împreună de câteva luni și aveau planuri mari de viitor. Cu toate astea, se pare că relația lor a ajuns la final, iar Adrian Mititelu Jr. este din nou singur. Deși relația lor nu a fost una de lungă durată, cei doi și-au cunoscut familiile și au mers împreună în vacanțe luxoase.

Adrian și Andra au decis să rămână prieteni pe rețelele de socializare, iar patronul de la FC U Craiova a recunoscut despărțirea de Andra prin intermediul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram. Andra Lotsopa, poreclită și Angelina Jolie de România a participat la Bravo, ai Stil! în 2017. „Din moment ce am postat, eu cred că se deduce de la sine. Instagramul spune tot în ziua de azi. Adi este o persoană deosebită, o persoană dragă mie. De aceea încerc să țin privată toată chestia asta. Simt o tensiune. El este obișnuit, eu nu sunt așa.„, a declarat, în urmă cu câteva luni, Andra Lotsopa despre Adrian Mititelu Jr.

Adrian Mititelu Jr. a revenit pe stadion după o suspendare de un an

Adrian Mititelu Jr. a fost suspendat în urmă cu un an, în timpul unei partide dintre Rapid și U Craiova. Acesta a fost acuzat că a aruncat cu o sticlă pe terenul de joc, fiind suspendat să mai participe pe toate stadioanele din România. Acum, fiul finanțatorului din Bănie va putea participa să își încurajeze propria echipă.

„Adiță  sper să fie cu noi. Un an de zile a stat pe tușă. Așa a hotărât cineva de la Jandarmerie. Cineva de la Jandarmeria Craiovei a decis, chiar dacă meciul a fost la Mioveni. Deși am contestat decizia, a rămas în picioare”a spus Adrian Mititelu Senior.

După ce Adrian Mititelu Sr. a fost eliberat, fiul său a avut mai mult timp pentru viața sa personală. Patronul clubului de fotbal are numai cuvinte de laudă la adresa fiului său.

Fiul meu a luat cele mai multe decizii cu privire la jucători. E un copil, mulți îl consideră un tânăr de bani gata, dar nu este așa. Chiar dacă este el mai mult tatuat decât prevede norma. Este un tânăr foarte talentat și inteligent. El a fost și fotbalist, dar pentru că a fost băiatul lui Mititelu și a prins un moment greu… .', a declarat Adrian Mititelu la Ora Exactă în Sport.

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter