Adriana Bahmuțeanu a fost acuzată de escrocherie de fosta ei avocată. Cum se apără vedeta: "Vreau să îi fac o plângere. M-a folosit ca să își facă imagine"

Publicat pe

Adriana Bahmuțeanu a fost acuzată de escrocherie de fosta ei avocată. Minodora Ion a declarat că bruneta nu i-a plătit onorariul într-un proces din 2021, pe care vedeta i l-a intentat artistului Sile Dorel Păun. La rândul său, Adriana Bahmuțeanu susține că îi va face plângere la Baroul de Avocatură fostei sale avocate, Minodora Ion.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu a fost acuzată de escrocherie de fosta ei avocată. Adriana Bahmuțeanu a fost nevoită să ajungă în fața instanței, după ce anul trecut l-a dat în judecată pe artistul Sile Dorel Păun pentru calomnie. La acea vreme, bruneta a vrut să fie reprezentată legal de Minodora Ion, cu care a și încheiat un contract în acest sens.

Adriana Bahmuțeanu a fost acuzată de escrocherie de fosta ei avocată. Cum se apără vedeta: "Vreau să îi fac o plângere. M-a folosit ca să își facă imagine"Adriana Bahmuțeanu a fost acuzată de escrocherie de fosta ei avocată. Cum se apără vedeta: "Vreau să îi fac o plângere. M-a folosit ca să își facă imagine"

Adriana Bahmuțeanu a fost acuzată de escrocherie de fosta ei avocată

„În primul rând, această femeie nu s-a prezentat la termen. M-a folosit ca să își facă imagine. Eu am încercat să o ajut, dar ea doar s-a folosit de mine.(…) Chiar vreau să îi fac o plângere la Baroul de Avocatură. Sper să ne strângem mai mulți, pentru că nu sunt singura persoană care a avut probleme cu ea.

Eu nu am primit nicio notificare de la ea. Ea nu mi-a zis că vrea să primească banii înainte. Dacă vă zic că ea nu s-a prezentat la termen, despre ce vorbim?”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru fanatik.ro.

Citește și: Mama Geta o atacă dur pe Carmen de la Sălciua, fosta soție a lui Culiță Sterp, după ce s-a recăsătorit:„Ai fost în stare să îl înșeli de o sută de ori

Citește și: Cine i-a pus lui Dan Negru porecla „zgârcitul:„Eram ținta lui preferată

Citește și: Secretele care au ajutat-o pe Elena Ionescu să câștige Survivor România:'Publicul apreciază omul care nu stă pe dreapta'

Câți bani îi cere avocata Minodora Ion Adrianei Bahmuțeanu

Minodora Ion a susținut că bruneta are să-i achite suma de 4.000 de lei, după ce a reprezentat-o în instanță, într-un proces de calomnie:

„Înainte de primul termen, în octombrie, pe 4, dacă nu mă înșel, mi-am notificat clienta că reziliez contractul, dacă în trei zile nu-și achită onorariul. Trebuia să-mi achite 3.000 de lei pe contractul ăsta, dar mai are să-mi dea 1.000 de lei din alt dosar.

Deci are să-mi dea, în total, 4.000 de lei. Am notificat-o pe mail, pentru că acea adresă o aveam dată pentru corespondență.

Nu a dat niciun semn. Seara, înaintea procesului, pe la ora 21, îmi scrie pe mess, dacă nu mă înșel, că mâine avem proces, ce facem? ‘Păi, te-am notificat, am reziliat contractul cu tine!’. Și mi-a spus: ‘Păi, nu știi că eu nu mai am adresa aia de mail, că mi-a fost spart mailul, am făcut publică situația’.

Dar pe mine nu m-a informat că nu mai are acea adresă de mail. Eu nu urmăresc la televizor să văd ce adresă de mail are ea. Era de bun simț să mă anunțe.”, a declarat avocata Minodora Ion, pentru cancan.ro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter