Adriana Bahmuțeanu, despre tânăra care susține că este fiica logodnicului ei, George Restivan: "Dacă se va dovedi că este adevărat..."

Publicat pe

Adriana Bahmuțeanu, despre tânăra care susține că este fiica logodnicului ei, George Restivan. O tânără de 25 de ani susține că este fiica lui George Restivan, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu. Bărbatul a făcut testul ADN, iar acum așteaptă rezultatul. În această perioadă, vedeta este alături de Mellisa Vaida și o susține necondiționat, ca pe propria fiică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu, despre tânăra care susține că este fiica logodnicului ei, George Restivan. Mellisa Vaida, o tânără de 25 de ani, susține că este fiica lui George Restivan, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu. La Xtra Night Show, bărbatul a mărturisit că-și aduce aminte de Adina, mama fetei, cu care se pare că a avut și o aventură de o noapte în 1997. În luna octombrie, totodată, s-a născut Mellisa.

Adriana Bahmuțeanu, despre tânăra care susține că este fiica logodnicului ei, George Restivan: "Dacă se va dovedi că este adevărat..."Adriana Bahmuțeanu, despre tânăra care susține că este fiica logodnicului ei, George Restivan: "Dacă se va dovedi că este adevărat..."

Invitați la emisiunea lui Dan Capatos, Adriana Bahmuțeanu a vorbit deschis despre situația actuală, dar a mai precizat și că îi este alături fetei în aceste momente. „Ea suferă foarte tare, pentru că simte că nu are pe nimeni pe lumea asta și dacă se va dovedi că este adevărat și nu numai, și dacă nu e adevărat, dacă testul va fi negativ, noi o să fim alături de ea. E gravidă în șase luni, urmează să nască, vom merge și noi la botez, de ce nu? Eu înțeleg că se simte singură, știu cât de greu e să pierzi un părinte, nu îmi imaginez cum ar fi să nu-l ai pe niciunul', a precizat ea.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a mers la medic și poate să rămână însărcinată, la 48 de ani:”Toate analizele s-au făcut, este muncă în progres acum”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a fost acuzată de escrocherie de fosta ei avocată. Cum se apără vedeta:”Vreau să îi fac o plângere. M-a folosit ca să își facă imagine”

Citește și:Florin Dumitrescu, după ce Florin Dragomir, cuțitul de aur, a fost eliminat de la Chefi la Cuțite:'Trebuia să dea mai mult'

Citește și:Cum își împart Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău bunurile, după divorț:„Partaj nu se va face. Și-a luat banii și…’

Adriana Bahmuțeanu, despre tânăra care susține că este fiica logodnicului ei, George Restivan

Adriana Bahmuțeanu nu se arată deranjată de faptul că tânara ar putea fi fiica logodnicului ei. Ba chiar mai mult, dacă se adeverește că este adevărat, după testul ADN, nu o să-și schimbe părerea despre George.

„Eu mă gândesc la sufletul ei și cred că îi este foarte greu. Eu am primit vestea absolut normal, adică nu m-a șocat, nu mi s-a părut ceva șocant sau ieșit din comun sau să mă supăr, nu. Până la urmă ce a fost în tinerețe a fost în tinerețe, ei doi știu mai bine ce s-a întâmplat și și dacă ar fi fost o relație de lungă durată era la fel. Și dacă avea zece copii cu zece femei, pentru mine era același George', a mai adăugat aceasta.

Nu doar că vrea să îi fie alături în aceste momente, doar că vrea să o și învețe anumite lucruri din experiența sa de viață, cu toate că nu este mama ei biologică.

„Vreau să o învăț și pe ea niște lucruri din experiența mea de viață și, de altfel, să o susțin, să fiu lângă ea că simte nevoia să aibă părinții, cu toate că nu-s mama ei biologică. Vreau să simtă că aparține, că are părinți', a mai spus ea.

Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu a făcut testul ADN, iar rezultatele vor ajunge în aproximativ 30 de zile.

sursă foto- Facebook și Captură de ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter