Amna vine la Stand-Up Revolution: "Trebuie s-o luăm cu noi la show-uri, neapărat"

Publicat pe

Amna i-a uimit pe jurații de la Stand-Up Revolution, care au concluzionat că artista trebuie neapărat să vină cu ei în show-uri pentru că stă foarte bine la capitolul umor. Deși a urcat cu emoții pe scenă, Amna s-a descurcat excelent și a stârnit hohote în sală și ropote de aplauze, lucru inedit pentru o cântăreață, după cum au apreciat jurații.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Amna, Ioana State, Elena Voineag și Andreea Curea sunt printre concurenții care vor intra la noile battle-uri „Stand-Up Revolution'. Etapa battle-urilor se dovedește agitată și surprinzătoare la Stand-Up Revolution. Fiecare dintre cei cinci jurați, Teo, Vio, Costel, Maria Popovici și Dan Badea, e nevoit să renunțe la jumătate din echipa sa în urma battle-urilor, lucru deloc uşor.

Amna vine la Stand-Up Revolution: "Trebuie s-o luăm cu noi la show-uri, neapărat"Amna vine la Stand-Up Revolution: "Trebuie s-o luăm cu noi la show-uri, neapărat"

Cu cine s-a duelat Amna la Stand-Up Revolution

Maria Popovici le-a pus pe Amna și Elena Voineag să se dueleze, iar Dan Badea a decis că Andreea Curea și Ioana State pot face un battle interesant, având în vedere că au stiluri diferite de a face stand-up.

Cine se va califica în semifinala „Stand-Up Revolution' și cine va fi invitat special, telespectatorii pot afla urmărind emisiunea difuzată azi, de la 23.00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Amna și Elena Voineag au venit pe platoul „Stand-Up Revolution' cu emoţiile acestei etape a show-ului, dar s-au comportat ca și cum n-ar fi fost adversare.

„Elena e tot zodia Berbec, ca mine. Noi ne-am înțeles la machiaj foarte bine și-mi doream să n-ajung să mă duelez chiar cu ea', a mărturisit cântăreața, în timp ce actrița a spus:

„Sunt cu Amna – pe genul: Frumoasa și Bestia. Are dezavantajul că nu este în zona ei de confort: nu cântă, nu dansează, dar este și un avantaj când faci o chestie pe lângă zona în care activezi.

Citește și: Ce mânâncă Andi Moisescu. A renunțat sau nu la carne? „Nu militez pentru nimic, nu simt nevoia să dețin niciun adevăr’/ EXCLUSIV

Citește și: Theo Rose și Denis Hanganu, scene fierbinți în serialul „Clanul’: „Să nu se uite tata că…’

Citește și: De ce nu a plecat Andreea Raicu din România. A vrut de multe ori să se mute: ‘Mă minunez de fiecare dată’

Amna i-a cucerit pe jurații Stand-Up Revolution

Pe juraţi, cele două i-au convins: „Este extraordinar!, a exclamat Teo în timpul momentului creat de Amna, iar antrenoarea ei a spus: „Trebuie s-o luăm cu noi la show-uri, neapărat.

Ulterior, Teo a mai precizat: „Sunt șocant de distrat! Bucățelele astea de vorbe pe care le-a scos ea, plus chestia asta (n.r.: arată felul în care Amna a cerut publicului să o aplaude) extraordinară cu aplauzele… Urăsc că zic chestia asta! Mi-a plăcut foarte mult momentul unei cântărețe la Stand-Up Revolution.

Despre duelul dintre Andreea Curea și Ioana State, Dan Badea a afirmat: „Cumva așa se măsoară forțele. Sunt două fete care fac de aproximativ același timp stand-up, stiluri diferite și atunci hai, să vedem care dintre stiluri trece mai departe! Nu e vorba de talent, nu e vorba de ce fel de glume, e vorba doar de stil.

Cine se duelează în seara asta la Stand-Up Revolution

Cu cine a ales antrenorul să meargă în semifinala singurei emisiuni televizate de stand-up din România, telespectatorii vor afla urmărind cea mai nouă ediţia a show-ului, în această seară.

În cadrul episodului 11 „Stand-Up Revolution' vor performa și: Darius Grigorie vs Dan Birtaș, Geo Adrian vs Jamie Lerner, Sorin Șetreanu vs Paul Szabo, Dima Watermelon vs George Dumitru, Karl Pinzon Bustillo vs Andreea Curea.

Momentele lor integrale, reacțiile lui Teo, ale lui Vio, Costel, Dan Badea, ale Mariei Popovici, verdictul dat de fiecare jurat și celelalte surprize petrecute în cea mai nouă ediție, telespectatorii le pot afla urmărind show-ul diseară, de la 23.00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.


 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter