Anca Serea a dezvăluit ce ritual strict are Adi Sînă în dormitor: "E disciplinat din cale afară"

Publicat pe

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună șase copii și au demonstrat că relația lor este foarte puternică. Recent, Anca a dezvăluit ce ritual strict are soțul ei, Adi Sînă, în dormitor. Artistul este extrem de atent la toate detaliile!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anca Serea a trecut prin momente dificile după ce a rămas văduvă la 29 de ani cu doi copii, după ce tatăl copiilor ei a murit. Ulterior, prezentatoarea tv l-a cunoscut pe Adi Sînă, împreună cu care are patru copii. În prezent, cei doi și-au construit o familie minunată, iar câteodată reușesc să își facă timp și pentru ei doi.

Anca Serea a dezvăluit ce ritual strict are Adi Sînă în dormitor: "E disciplinat din cale afară"Anca Serea a dezvăluit ce ritual strict are Adi Sînă în dormitor: "E disciplinat din cale afară"

Recent, prezentatoarea Tv a dat din casă și a declarat cât de exigent este soțul ei. Anca Serea recunoaște că Adi Sînă este foarte atent la detalii și vrea ca totul să fie la linie, inclusiv în dormitor. Vedeta a vorbit la un moment dat despre divorțul de tatăl copiilor ei, dar a dezvăluit că în ciuda neînțelegerilor dintre ei, au o relație puternică.

Citește și: Ce afacere de milioane de euro au Anca Serea și Adi Sînă.În trecut, s-a spus că cei doi au probleme financiare

Citește și:Cum se descurcă Anca Serea ca mamă, cu 6 copii:„Ei sunt tot ce mi-am dorit. Atunci când iubești nu ți se mai pare că faci un efort' / EXCLUSIV

Citește și:Două asistente medicale s-au filmat cântând manele pe Tik Tok, în timpul serviciului.Reacţia spitalului

Citește și:Pepe și Yasmine Ody și-au botezat fiul.Andra și Cătălin Măruță, invitați de onoare la marele eveniment. Imagini de la petrecere

Anca Serea a dezvăluit ce ritual strict are Adi Sînă în dormitor

Anca Serea și Adi Sînă s-au căsătorit în 2015 și au împreună patru copii. Prezentatoarea Tv mai are doi copii din căsătoria cu regretatul afacerist Filip Poplingher. Artistul a reușit să o cucerească pe vedeta tv, iar acum formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Recent, Anca a dezvăluit ce ritual strict are soțul ei în dormitor.

„Adi doarme doar pe partea dreaptă a patului, iar eu – pe partea stângă! Are ritualul lui. Lenjeria la el trebuie să fie la linie, apretată toată, nici o cută, nimic șifonat!Altfel, el nu poate să doarmă! La fel draperiile de la ferestre, trase toate la linie, ca nu care cumva să intre o rază de lumină dimineața că, gata, i-ai stricat somnul și ziua. E adevărat că se mai întâmplă uneori să mai dormim cu doi copii între noi, dar lui nu-i place asta! E disciplinat din cale afară!', a dezvăluit soția lui Adi Sînă, pentru Click.

Anca Serea și Adi Sînă, la un pas de divorț

Anca Serea și Adi Sînă au fost la un pas de divorț. Deși cuplul lor părea fără probleme, prezentatoarea tv a dezvăluit că au existat multe momente dificile. Mai mult, între cei doi s-a pus chiar și problema divorțului. Cu toate acestea, Anca și Adi Sînă au reușit să depășească momentele de criză.

Momentele cele mai neplăcute sunt acelea când eu și Adi ne certăm grav și ajungem la concluzii din alea că nu ne potrivim, că divorțăm etc. Dar ne iubim atât de mult încât realizăm, chiar dacă ne certăm foarte tare, că nu putem face asta. E nevoie de tact.

De-aia suntem o familie, să înțelegem că suntem fiecare cu direcțiile noastre, cu atribuțiile noastre. N-am intenționat niciodată să-i reproșez că pleacă în turneu, că stă mai puțin cu copiii.Avem grijă să avem și momentele noastre în doi, de cuplu. Mergem la hotel, facem genul ăsta de escapade'a dezvăluit Anca Serea în urmă cu ceva timp.

Anca Serea a drăma văduvă la 29 de ani

Anca Serea a fost căsătorită cu omul de afaceri Filip Poplingher, iar relația lor a fost una specială. Vedeta a declarat în nenumărate rânduri că s-a îndrăgostit imediat de fostul ei soț. Cei doi au devenit părinții a doi copii, Sarah și David. Ulterior, afaceristul a descoperit că suferă de leucemie. Din păcate, Filip a încetat din viață, iar Anca a rămas mamă singură la 29 de ani.

Am primit vestea cumplită că nu mai are mult de trăit. Eram foarte tineri. Viața mea am crezut că o să se oprească atunci când viața lui a încetat. E clar că eu și copii suntem marcați. Dragostea nu se pierde. Un om care te-a iubit odată, sigur te va proteja mereu', declara vedeta.

Ulterior, avea să îl cunoască pe Adi Sînă, iar împreună au construit o familie absolut minunată. Prezentatoarea Tv a mai adus pe lume patru copii, declarând că iubește foarte mult copiii.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter