Andrei Duban a slăbit 26 de kilograme într-un an, după operația de micșorare a stomacului: "Îmi trebuie alte haine"

Publicat pe

Andrei Duban a decis în urmă cu un an să facă o mare schimbare în viața lui. Actorul și-a făcut o operație de micșorare a stomacului, iar acum se simte foarte bine.Soțul Grațielei Duban cântărea în trecut 100 de kilograme, dar acum s-a transformat complet. Comediantul a slăbit 26 de kilograme într-un an și ceva.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andrei Duban, în vârstă de 50 de ani, ajunsese să cântărească 100 de kilograme. Ulterior, acesta a luat decizia de a se opera, lucru care i-a schimbat viața. Actorul este recunoscutor pentru decizia pe care a luat-o, declarând că se simte mult mai bine acum.

Andrei Duban a slăbit 26 de kilograme într-un an, după operația de micșorare a stomacului: "Îmi trebuie alte haine"Andrei Duban a slăbit 26 de kilograme într-un an, după operația de micșorare a stomacului: "Îmi trebuie alte haine"

Actorul a explicat ce s-a schimbat după operația de micșorare a stomacului. Recuperarea a fost una ușoară pentru Andrei Duban, iar după 5 luni a început să mănânce din nou preparatele sale preferate. Cu toate astea, vedeta tv susține că se confruntă cu o problemă. Trebuie să-și schimbe toate garderoba, deoarece hainele sunt prea mari.

Citește și: Cum trec Grațiela și Andrei Duban peste certurile din căsnicie:”Există conflicte. Cel mai important este…”

Citește și:Fiul lui Andrei Duban își câștigă banii singur, la doar 10 ani.Armin a moștenit talentul tatălui său

Citește și:Paco de la Chefi la Cuțite, mesaj pentru Sorin Bontea și Florica Boboi, căștigătoarea sezonului 10:”Nu am înțeles…”

Citește și:Fiica Andreei și a lui Cabral Ibacka a împlinit 4 ani. Micuța Namiko a avut o petrecere inedită:”E tare deșteaptă”

Andrei Duban a slăbit 26 de kilograme într-un an

Andrei Duban este unul dintre cei mai apreciați actori din România. În vârstă de 50 de ani, Andrei Duban a făcut o schimbare majoră în viața sa. În urmă cu mai bine de un an, actorul ajunsese la 100 de kilograme, motiv pentru care a decis să facă o operație de micșorare a stomacului. Așadar, soțul Grațielei Duban s-a operat, iar acum este total schimbat. Actorul a slăbit 26 de kilograme într-un an și ceva și se simte foarte bine.

Acum, Andrei Duban se confruntă cu o problemă legată de garderoba sa. Hainele sunt foarte mari, motiv pentru care trebuie să facă o schimbare majoră în garderoba sa. „Am slăbit 26 de kilograme de când mi-am făcut operația de micșorare a stomacului. Sunt foarte bine. Nu pot să mai mănânc așa mult. Am slăbit așa mult că mai nou îmi trebuie alte haine din cauza asta.Într-adevăr, reînveți să mănânci, e ca la bebeluși, dar nu au fost chiar șase luni. La început am consumat mai multe lichide', a declarat Andrei Duban pentru Fanatik.

Andrei Duban: „Am scăpat de sforăit”

Îndrăgitul actor susține că viața i s-a schimbat radical după operația de micșorare a stomacului. Actorul consideră că a luat cea mai bună decizie atunci când a ales să sufere această intervenție, în aprilie 2021.

Nu regret absolut deloc acea decizie. Ba dimpotrivă! Mă felicit pentru pasul făcut. În primul rând, am fost într-un fel forțat să fac acest pas. Trigliceridele și colesterolul urlau în mine! Cam așa cum a urlat doctorul la mine când a văzut cu ce mă lăudam, ca să spun așa, în fața lui.  De slăbit am făcut-o pe parcursul anului trecut. Am scăpat de 25 sau 26 de kilograme în vreo șapte luni, de la operația de micșorare a stomacului. Să știți că una dintre primele schimbări am înțeles-o atunci când soția mea, Grațiela, mi-a declarat, ușor recunoscătoare aș spune, că am scăpat de sforâit noaptea, la puțin timp după efectuarea operației. Iar asta contează foarte mult.',a declarat actorul pentru impact.

Grațiela Duban, despre conflictele cu soțul ei

Grațiela și Andrei Duban sunt împreună de 12 ani, iar împreună au un băiat. Cei doi au declarat că tensiunile între ei apar foarte rar, iar prezentatoarea tv a spus cum reușește să treacă peste neînțelegerile pe care le are cu Andrei Duban.

Nu avem un secret anume. Și între noi mai există conflicte, dar dacă știi să comunici, totul se rezolvă. Trebuie să lași să treacă momentul ăla de criză, dacă sunt eu sau dacă e Andrei. Lăsăm să treacă și după aceea vorbim, ne cerem scuze dacă noi considerăm că am greșit. Cred că într-o căsnicie e foarte ok să fie o comunicare bună, pe lângă iubire, respect și celelalte. Dacă știi să comunici, fiecare problemă care îți apare știi să o rezolvi', a declarat Grațiela.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter