Andrei Mihalcea a fost eliminat de la Chefi la cuțite. Cum a reacționat Sorin Bontea: „Un pic mai aveam. Muream de...”

Publicat pe

Andrei Mihalcea a fost eliminat de la Chefi la cuțite. În ediția de marți seara, de pe 14 noiembrie, Sorin Bontea a mai pierdut un concurent la Chefi la cuțite. Andrei Mihalcea a fost concurentul care a părăsit competiția după ce preparatul său a obținut 8 puncte.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Andrei Mihalcea a fost eliminat de la Chefi la cuțite. Sorin Bontea a mai pierdut un concurent în emisiunea Chefi la cuțite, de la Antena 1. În ediția de marți seara a sezonului 10, Andrei Mihalcea a fost concurentul cu cel mai slab punctaj. La finalul competiției au rămas cei trei concurenți care s-au luptat să rămână în emisiunea, Brigitta, Florin care a primit cuțitul de aur din partea lui Florin Dumitrescu și Andrei Mihalcea.

Andrei Mihalcea a fost eliminat de la Chefi la cuțite. Cum a reacționat Sorin Bontea: „Un pic mai aveam. Muream de...'Andrei Mihalcea a fost eliminat de la Chefi la cuțite. Cum a reacționat Sorin Bontea: „Un pic mai aveam. Muream de...'

Concurenții de la Chefi la cuțite s-au aflat din nou la duel și au luptat pentru a obține un punctaj mare. La finalul ediției, Andrei Mihalcea a fost cel care a părăsit competiția, după ce farfuria lui a primit cel mai mic punctaj. Sorin Bontea a fost dezamăgit că a pierdut un om din echipa sa.

Citește și: Cine este Andrei Mihalcea de la Chefi la cuțite.Este consultant în turism

Citește și:Andrei Mihalcea de la Chefi la Cuțite lucrează în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Concurentul a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea:„I-a plăcut de mine, mi-a…'

Citește și:Ce reguli le-a impus Cătălin Scărlătescu angajaților din restaurant:”Nu le dau bani, nu există salariu și pauză”

Citește și:Cum a slăbit Dragoș Pătraru 42 de kilograme. La ce alimente a renunțat:„Sunt dezastru pentru sănătate'

Andrei Mihalcea a fost eliminat de la Chefi la cuțite

În ediția de marți seara, a emisiunii Chefi la cuțite, Sorin Bontea a mai pierdut un om din echipa sa. Andrei Mihalcea a fost cel care a obținut cel mai mic punctaj. La final în platou au rămas cei trei concurenți care s-au luptat să rămână în competiție, Brigitta, Florin, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu și Andrei Mihalcea.

Astfel, farfuria lui Andrei a acumulat 8 puncte, motiv pentru care a fost eliminat. ”Sunt foarte mândru că am reușit să ajung până în o battle-ul al 12-lea, eu, Andrei, care credeam că nu trec nici de bottcamp…”, a spus Andrei Mihalcea.

Cum a reacționat Chef Sorin Bontea

Sorin Bontea a fost extrem de supărat și dezamăgit și a mai pierdut un concurent la duel. Acesta s-a declarat dezamăgit de preparatul lui Andrei, mai ales că diferența a fost doar de un punct față de ceilalți doi concurenți.

”Hai, mă, dădeai cuțitul (n.r. Florin, concurentul din echipa lui Florin Dumitrescu) afară de la ăsta. Muream de râs. La un punct. Un pic mai aveam.”, a declarat chef Sorin Bontea.Cu toate astea, Andrei și-a luat rămas bun de la colegii de echipă, declarând că participarea sa la Chefi la cuțite a fost o experiență de neuitat.

Cine este Andrei Mihalcea de la Chefi la cuțite

Andrei Mihalcea a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea, la Chefi la cuțite, alături de Sorin Ilieș, Francisco Quintanar Angulo, Gheorghe Nicolae, Gabriel Draăgușanu, Carmen Cojocaru și Arminia Lorena Grad. Andrei Mihalcea are 32 de ani și provine din orașul Brașov, de meserie fiind consultat în turism. Pasiunea pentru gătit și interesul pentru cultura mâncării l-a determinat pe Andrei să participe la Chefi la cuțite.

„Eu sunt Andrei Mihalcea, vin din Brașov și astăzi o să-i aduc un omagiu lui Alain Passard cu ouăle l`arpege. Alain Passard este probabil unui dintre cei mai faimoși bucătari de trei stele din lumea Michelin. Este probabil unul dintre cei mai importanți bucătari în viață’, a spus Andrei Mihalcea la Chefi la cuțite.

Sursa foto: Captura video

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter