Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu și Enzo de la Chefi la cuțite sunt împreună! „Nu ne ascundem”

Publicat pe

Antonia Ștefănescu, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu și Vincenzo Aiello de la Chefi la cuțite sunt împreună! În ultima perioadă, cei doi au publicat mai multe imagini împreună pe rețelele sociale, iar Antonia Ștefănescu a confirmat că trăiește o frumoasă poveste de iubire cu fostul concurent din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Antonia și Andrei Ștefănescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de șapte ani de zile. Totuși, iubirea intensă care îi lega s-a estompat cu timpul și cei doi au ajuns să divorțeze. Acum, Antonia și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat. Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Enzo de la Chefi la cuțite.

Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu și Enzo de la Chefi la cuțite sunt împreună! „Nu ne ascundem'Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu și Enzo de la Chefi la cuțite sunt împreună! „Nu ne ascundem'

În ultima perioadă, Antonia Ștefănescu și Enzo s-au afișat împreună în mediul online, iar acest lucru a trezit suspiciuni. Trebuie să specificăm faptul că și Antonia a participat și ea la Chefi la cuțite și a ajuns în bootcamp. Totuși, aceasta nu a primit o tunică din partea celor trei chefi și nu a ajuns în echipe.

Citește și: Ce relație au Andrei Ștefănescu și Antonia, la 6 luni după divorț:”Încă îi mai pregătesc masa”

Citește și: Cine este Vincenzo Aiello de la Chefi la Cuțite.E manager

Citește și: Cum a cerut-o Cătălin Moroșanu în căsătorie pe soția lui, după 8 ani de relație:„O aveam deja pe Natalis'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce s-a rupt relația de prietenie dintre Gabriela Firea și Simona Gherghe:„Am suferit atunci când…'

Antonia Ștefănescu și Enzo de la Chefi la cuțite au o relație

Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, formează un cuplu cu Enzo de la Chefi la cuțite. În ultima perioadă, cei doi s-au fotografiat împreună și au publicat imaginile pe rețelele sociale, motiv pentru care a existat un semn de întrebare referitor la relația lor. Internauții l-au mai întrebat pe concurentul de la Chefi la cuțite ce relație are cu fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, el răspunzând că are „o relație frumoasă'. Un alt urmăritor l-a întrebat pe Vicenzo dacă are iubită, iar el a răspuns afirmativ.

Totuși, vestea că cei doi sunt împreună a fost confirmată de către Antonia Ștefănescu, care a spus că ea și Enzo nu își ascund relația, doar că au vrut să fie discreți.

Suntem împreună. Nu este vreun secret, nu ne-am ascuns, dar nici nu ne-am etalat' în online, să spun așa. Suntem discreți', a declarat Antonia Stefănescu, pentru Spynews.ro.

De ce au divorțat Antonia și Andrei Ștefănescu

Antonia și Andrei Ștefănescu au fost împreună timp de șapte ani de zile. Din dragostea celor doi a venit pe lume Ayan, un băiețel super. Cei doi au divorțat în secret, la notar, și, a mărturisit artistul, au rămas în relații bune, de dragul fiului lor, Ayan.

„Dacă aș putea să explic… Nu știu ce s-a întâmplat. Sunt lucruri în viață pe care nu le putem explica, se întâmplă și atât. Asta a fost. Nu ne-a luat prin surprindere, așa a fost să fie. Nu știu dacă poți să povestești, pur si simplu se întâmplă, și atunci e cel mai bine să rupi legătura. Cel mai bine e ca Ayan să nu simtă. Relația mea cu el e mai bună, am petrecut timp cu el pe care nu l-am petrecut înainte. Am încercat să îmi fac mai mult timp pentru mine cu el decât înainte.

La un moment dat, va înțelege, dar mai bine să o facă mai târziu. Trebuie să aștepți relația următoare ca să vezi dacă ai învățat ceva. Viața e atât de surprinzătoare și de ciudată, încât trebuie să aștepți pasul următor. Eu și cu ea avem o relație foarte bună, frumoasă. Ieșim cât de des putem cu copilul. Avem o relație civilizată‘, a mărturisit Andrei Ștefănescu la Xtra Night Show, la un moment dat.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter