Bianca Drăgușanu, după ce Dorian Popa a spus că nu ar merge cu ea pe o insulă pustie: "Nu mă așteptam. Vrea să rămână el alfa"

Publicat pe

Bianca Drăgușanu, după ce Dorian Popa a spus că nu ar merge cu ea pe o insulă pustie. Dorian Popa nu ar alege-o pe Bianca Drăgușanu pentru a petrecere trei ani pe o insulă pustie. Artistul a ales-o, însă, pe Betty Salam și și-a motivat și alegerea făcută. Bianca Drăgușanu a reacționat acum și i-a dat replică imediat cântărețului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu, după ce Dorian Popa a spus că nu ar merge cu ea pe o insulă pustie. Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști din țara noastră. Acesta a fost invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde nu a scăpat de rubrica sosurilor iuți. Artistul a fost întrebat pe cine ar alege între Betty Salam, Bianca Drăgușanu și Alina Eremia, dacă ar trebui să petreacă trei ani pe o insulă pustie. Fără să stea prea mult pe gânduri, a răspuns că ar alege-o pe fiica lui Florin Salam, motivându-și și alegerea.

Bianca Drăgușanu, după ce Dorian Popa a spus că nu ar merge cu ea pe o insulă pustie: "Nu mă așteptam. Vrea să rămână el alfa"Bianca Drăgușanu, după ce Dorian Popa a spus că nu ar merge cu ea pe o insulă pustie: "Nu mă așteptam. Vrea să rămână el alfa"

„Cu Bianca Drăgușanu cred că e greu, cred că mă mănâncă într-un final, mă face barcă și plutește cu mine. Ceva cu mine nu s-ar întâmpla bine.”, a explicat Dorian Popa.

Citește și: A murit Călin Doboș, chirurgul estetician al vedetelor, într-un grav accident rutier. Bianca Drăgușanu, clienta lui:'Sunt în stare de șoc'

Citește și: Cât costă hainele create de Bianca Drăgușanu:'Am început să cresc prețurile, asta e inflația în România'

Citește și:Ce ritual au Brigitte și Florin Pastramă, în fiecare dimineață, pentru ca mariajul lor să reziste:'Amândoi suntem două pietre tari'

Citește și:Adda a apelat la ajutorul unui parapsiholog:„Am auzit zgomote în casă. Sunt bântuită de…’

Bianca Drăgușanu, după ce Dorian Popa a spus că nu ar merge cu ea pe o insulă pustie

Bianca Drăgușanu i-a dat replică lui Dorian Popa, după ce artistul a declarat că nu ar merge cu ea pe o insulă pustie. Blondina pare că s-a amuzat copios când a auzit ce a spus acesta. Ba chiar mai mult, susține că are o părere extrem de bună despre acesta și a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui.

„Dorian Popa este unul din oamenii pe care eu îi apreciez extrem de mult și consider că este un exemplu pentru majoritatea oamenilor din showbiz la cât de muncitor și implicat este în tot ce face. Dar cum adică l-aș mânca? Par eu vreo mâncăcioasă? Probabil ar că nu m-ar putea controla. Cred că dacă aș fi carnivoră…bineînțeles că aș prelua conducerea, eu sunt alfa. Deși nu ne cunoaștem, decât am filmat un revelion împreună anul trecut pe vremea asta. Eu am o impresie foarte bună despre el. Repet! Consider că este un exemplu de om muncitor, implicat, transmite foarte bine tot ce are de făcut.

Bianca Drăgușanu, după ce Dorian Popa a spus că nu ar merge cu ea pe o insulă pustie: "Nu mă așteptam. Vrea să rămână el alfa"Bianca Drăgușanu, după ce Dorian Popa a spus că nu ar merge cu ea pe o insulă pustie: "Nu mă așteptam. Vrea să rămână el alfa"

Toate lucrurile pe care le face bine, investește banii frumos, inteligent. Este unul dintre oamenii pe care eu îi apreciez cel mai mult din showbiz. Puțini oameni sunt exemple pentru mine, dar el chiar este. Își iubește corpul, își menține viața echilibrată, este ceva la superlativ omul. Și deștept, și vorbește foarte clar, e așa din popor, e de-al nostru. Transmite tot, nu ai cum să nu îl iubești pe Dorian Popa. Dar chiar nu mă așteptam să zică așa. Nu m-a ales că vrea să rămână el alfa.”, a mărturisit Bianca Drăgușanu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter