Brigitta Gheorghe a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Oxy: "Îmi pare bine că a plecat"

Publicat pe

Brigitta Gheorghe a fost eliminată de la Chefi la cuțite. În ediția de miercuri seara, Brigitta Gheorghe a părăsit competiția, după ce a primit cel mai mic punctaj la proba individuală. Concurenta din echipa lui Florin Dumitrescu a izbucnit în lacrimi când a auzit verdictul, dar a transmis și un mesaj neașteptat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Brigitta Gheorghe a fost eliminată de la Chefi la cuțite. În ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, Florin Dumitrescu a mai pierdut un concurent. Este vorba de Brigitta Gheorghe, care a obținut doar 9 puncte la proba individuală. Deși țara care i-a fost dată a fost Ungaria, țara sa de origine, preparatul a ieșit mult prea sărat, iar asta i-a adus un punctaj mic.

Brigitta Gheorghe a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Oxy: "Îmi pare bine că a plecat"Brigitta Gheorghe a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Oxy: "Îmi pare bine că a plecat"

Brigitta Gheorghe a îzbucnit în lacrimi când a auzit că părăsește competiția. De asemenea, a fost extrem de dezamăgită când a văzut reacția celor din echipa roz. „Ei se gândeau ce vor face în trei, echipa roz. Nu mi se pare că li s-a rupt inima când au plecat.', a adăugat Brigitta Gheorghe.

Citește și: Florin Dumitrescu și Brigitta Gheorghe, ceartă aprinsă la Chefi la Cuțite:”Soro, tu nu ai înțeles cum funcționează”

Citește și: Brigitta Gheorghe a fost eliminată de la Chefi la cuțite, dar Florin Dumitrescu a salvat-o:'E ca și cum am primit o a doua viață'

Citește și: Anca Serea și Adi Sînă au împlinit 7 ani de căsnicie. Ce surpriză i-a pregătit cântărețul soției lui:„El este cu aniversările. Îmi doream să…’ / EXCLUSIV

Citește și: Culiță Sterp s-a prezentat în instanță cu zâmbetul pe buze și i-a jignit pe jurnaliști, după ce a provocat un accident rutier:„Nevastă-ta mai întreabă de mine?’

Brigitta Gheorghe a fost eliminată de la Chefi la cuțite

Brigitta Gheorghe a intrat în atenția celor trei jurați încă de la preselecții, atunci când a pregătit o farfurie spectaculoasă. A fost în echipa lui Scărlătescu, însă a fost eliminată după o probă individuală. Totuși, Florin Dumitrescu a decis să folosească o amuletă salvatoare pentru ea și, astfel, concurenta a devenit parte din echipa roz. Însă, aceasta nu a fost primită cu brațele deschise, iar discuțiile în contradictoriu cu ceilalți concurenți au făcut-o să nu-și mai dea interesul 100% în bucătărie.

În ediția de seara trecută, după o probă individuală, Brigitta Gheorghe a părăsit competiția. În timp ce așteptau rezultatul, ea și Manciu, cele două concurente rămase în echipa roz, aflate în culise, îi strigau numele colegului lor. Când au văzut că acesta a trecut mai departe, i-au sărit în brațe și l-au îmbrățișat. Însă, reacția lor vizazi de Brigitta nu a fost una prea bună.

După ce a văzut scena din culise, Brigitta a decis să meargă direct la cei din echipa aurie, cea din care făcuse parte la începutul competiției. Și-a luat rămas bun de la aceștia, iar apoi a trecut la ultima echipă din care a făcut parte. Oxy a refuzat să o îmbrățișeze, iar la testimoniale a spus: „Îmi pare bine că a plecat”, asta după ce s-au certat în timpul battle-ului.

Florin Dumitrescu, reacție după ce a plecat Brigitta Gheorghe

Totodată, Florin Dumitrescu a spus nu se aștepta ca Brigitta să plece acasă, mai ales că a crezut de la început că ea o să ajungă până în marea finală.

„Ne-ai obișnuit cu farfurii interesante, conceptuale.Ai făcut papricaș, să zicem, ca la bunica cu pastă de ardei la borcan foarte sărată. Nu ai lucrat deloc pe lângă ea, așa cum poți. Poți să faci farfurii mișto, nu înțeleg ce s-a întâmplat. Îmi pare rău pentru ea și-mi pare rău că mă lasă cu o echipă formată din trei oameni. Noi am văzut-o în finală,' a spus chef Florin Dumitrescu.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter