Brigitta Gheorghe, despre Oxi, după finala Chefi la Cuțite, sezon 10: "O să vă dați seama despre caracterul pe care îl are..."

Publicat pe

Brigitta Gheorghe a fost concurentă a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 10. Reality show-ul culinar s-a terminat săptămâna trecută, când a avut loc marea finală. Raluca Todea, Florica Boboi și Adrian Stroe au fost finaliștii emisiunii, iar fiecare și-a ales echipa alături de care urmau să gătească. Brigitta a fost eliminată din competiție și a fost aleasă în echipa lui Adrian, deși ea spera că facă parte din echipa Ralucăi Todea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Brigitta Gheorghe a făcut parte din echipa lui Scărlătescu, dar inițial a fost eliminată din concurs. Ulterior, Florin Dumitrescu a decis să o salveze cu condiția ca aceasta să facă parte din echipa lui. Deși ceilalți concurenți nu au primit-o cu brațele deschise, Brigitta a încercat să se integreze în noua echipă. Vedeta a făcut dezvăluiri surprinzătoare după finala Chefi la cuțite.

Brigitta Gheorghe, despre Oxi, după finala Chefi la Cuțite, sezon 10: "O să vă dați seama despre caracterul pe care îl are..."Brigitta Gheorghe, despre Oxi, după finala Chefi la Cuțite, sezon 10: "O să vă dați seama despre caracterul pe care îl are..."

Finala Chefi la cuțite a avut loc pe 1 decembrie 2022, iar lupta între finaliști a fost una plină de suspans. Adrian Stroe, Florica Boboi și Raluca Todea au fost cei trei finaliști ai sezonului 10, Chefi la cuțite. Aceștia și-au format echipa care i-a ajutat să prepare cele mai bune farfurii. Brigitta Gheorghe a sperat ca Raluca Todea să o alegă în echipa sa, dar nu s-a întâmplat acest lucru, Vedeta a mers în echipa lui Adrian Stroe.

Citește și: Oxy, după ce Brigitta Gheorghe a fost eliminată de la Chefi la Cuțite:”Au fost multe înțepături. Eram nervoasă”

Citește și:Florin Dumitrescu și Brigitta Gheorghe, ceartă aprinsă la Chefi la Cuțite:”Soro, tu nu ai înțeles cum funcționează”

Citește și:Bogdan de la Ploiești i-a cerut iertare Cristinei Pucean în genunchi:'Dacă găsește puterea să mă ierte, sunt aici, la picioarele ei'

Citește și:Victor Slav revine la TV!Prezentatorul se întoarce la Kanal D, la Bravo, ai stil!

Brigitta Gheorghe, dezvăluiri neașteptate după finala Chefi la cuțite

Brigitta Gheorghe a fost concurentă la Chefi la cuțite, sezonul 10. Aceasta a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu, iar după ce a fost eliminată a fost salvată de Florin Dumitrescu. În finala emisiunii, Brigitta se aștepta să fie aleasă de Raluca Todea, să o ajute să preparare cele mai bune farfurii. Spre surprinderea ei, finalista nu a făcut acest lucru, iar ea a fost aleasă de Adrian Stroe. Într-un interviu, artista a vorbit despre finala Chefi la cuțite, dezvăluind că Raluca i-a transmis un mesaj emoționant în timpul finalei.

M-am bucurat să aflu că Raluca este una dintre finaliste pentru că mie mi-a plăcut de ea ca și persoană. In momentul in care s-a terminat probele, a venit Raluca la mine. A zis că a făcut o prostie că nu m-a ales pe mine. „, a spus Brigitta Gheorghe intr-un interviu pentru Chefi la cutite.

Brigitta Gheorghe: „O să vină un moment în care o să vă dați seama despre caracterul pe care îl are Oxi”

Raluca Todea a ales echipa roz ca să o ajute în marea finală, dar ulterior a recunoscut că a făcut o mare greșeală. Concurenta lui Florin Dumitrescu a mărturisit că Oxi a vrut să o saboteze. Brigitta Gheorghe susține că Raluca a mers la ea după finalul probelor și i-a spus că și-a dat seama că a făcut o mare greșeală.

Ea a simtit ceva pentru mine și eu am simtit ceva pentru ea. Ca suntem așa material de prietene. O urmăresc cu tot dragul, chiar dacă s-a și luat de mine în emisiune. Cumva m-a uns pe suflet că a venit din partea ei un „imi pare rău” că nu te-am ales pe tine.(…)

I-am spus că o să vină un moment în care o să vă dați seama despre caracterul pe care îl are Oxi. Sunt mecanismele ei de apărare. Dar nu știu dacă pe tine o să te ajute pe parcurs. Din păcate, ea a aflat într-un moment prost că ea nu este un coechipier. Atunci când ea avea nevoie de toată susținerea”, a mai spus Brigitta.

Cum a reacționat Raluca Todea la declarațiile lui Brigitta Gheorghe

Brigitta Gheorghe a vorbit despre parcursul ei la Chefi la cuțite. Artista l-a ajutat pe Adrian Stroe în marea finală a emisiunii. Pe pagina de Instagram a emisiunii Chefi la cuțite a fost postat interviul cu Brigitta Gheorghe, iar la scurt timp, Raluca Todea a reacționat. Finalista de la Chefi la cuțite i-a mulțumit coechipierei sale pentru cuvintele spuse. „Multumesc, draga mea, pentru cuvintele pline de prietenie și sensibilitate. Esti o fată minunatp și te respect maxim pentru asta. PS: Mi-au dat lacrimile! „, a fost comentariul Ralucăi Todea la postarea Chefi la cuțite.

La duelul din battle 11, sezon 10, Brigitta Gheorghe a primit cel mai mic punctaj, de 6 puncte. Artista a avut cea mai slabă farfurie de la duelul de la Chefi la cuțite difuzat pe 9 noiembrie 2022. Concurenta din echipa lui Scărlătescu a fost la un pas de eliminare, dar Dumitrescu a salvat-o.

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter