Brigitte Pastramă, în vacanță cu soțul și cu fiica ei, la Paris! Pe ce cheltuie banii, în plin scandal pe moștenire cu fiul ei, Robert Sfăt

Publicat pe

Brigitte Pastramă a plecat în vacanță cu soțul și fiica ei cea mică, Sara, la Paris! Vedeta nu s-a uitat la bani pentru a-și satisface poftele, în plin scandal pe moștenire cu fiul ei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Brigitte Pastramă a plecat la relaxare pe meleaguri străine și nu s-a uitat deloc la bani atunci pentru a-și face plăcerile.

Precum era de așteptat, bruneta a postat câteva fotografii din vacanță, din care reiese cât de bine se simte. La una dintre poze, nașa sa, Lizeta Haralambie, a întrebat-o dacă și-a cumpărat vreo geantă de firmă, iar răspunsul a venit prompt. Brigitte i-a arătat o poză cu o sacoșă aflată lângă masa de la restaurant din care se vedea o geantă. În plus, vedeta a postat și pe Instagram filmulețul când despachetează poșeta scumpă, care ar costa circa 8.000 de euro.

Citește și: Raluca Pascu a atras toate privirile la plajă, în costum de baie!Soția lui Pepe are trup de manechin

Brigitte Pastramă se află în plin scandal pe moștenire cu fiul său, căruia i-ar datora suma de 54.000 de euro. Chiar Robert Pastramă a precizat la un moment dat că mama sa a preferat să investească banii în operații estetice, care ar fi costat mai mult decât moștenirea.

Citește și:Andreea Bălan, împiedicată să plece cu fetițele în vacanță, în Grecia!De ce nu a primit artista acordul lui George Burcea

Brigitte Pastramă, la cuțite cu fiul ei

„Dacă va fi nevoie să mă judec cu ea în acest sens, o voi face, dar din moment ce ea mi-a dat, legal, negru pe alb acolo de la avocat o foaie pe care scrie 54.000 de euro, acum o să stau să mă judec și pentru aia, să aștept, să vad dacă mai trece timpul, dacă mi-i aruncă și pe aia. Dacă nu, pe mine oricum nu banii mă interesează. Într-o arhivă am văzut eu că, domnule, s-a apucat la 16 ani băiatul meu de fumat, după ce că ea nu m-a mai lăsat oricum la sport, și prefera, poate, să-si investească banii, în… operații estetice. Operații estetice care te-au costat pe tine mai mult decât ai scris tu în procura aia (n.r. moștenirea). Nici nu am înțeles ce mi-ai scris acolo, că eu știu complet altă poveste', a spus în urmă cu ceva timp Robert Sfăt la Xtra Night Show.

Citește și: Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost audiată acasă:„Ascultă ce i se vorbeşte, însă…'. La ce concluzie au ajuns anchetatorii

Până ala acest moment, Brigitte Pastramă a refuzat să-i dea lui Robert Sfăt partea sa de moștenire, banii proveniți din vânzarea casei, însă a precizat că intenționează să-i cumpere un apartament.

Totuși, Robert Sfăt a declarat că nu vrea un apartament, ci doar banii are i se cuvin, potrivit wowbiz.ro.

Brigitte Pastramă, în vacanță cu soțul și cu fiica ei, la Paris! Pe ce cheltuie banii, în plin scandal pe moștenire cu fiul ei, Robert SfătBrigitte Pastramă, în vacanță cu soțul și cu fiica ei, la Paris! Pe ce cheltuie banii, în plin scandal pe moștenire cu fiul ei, Robert Sfăt

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter