Brigitte Pastramă și-a cumpărat casă în Dubai: "Astăzi am primit titlul de proprietate"

Publicat pe

Brigitte Pastramă și-a cumpărat casă în Dubai. Brigitte Pastramă și-a luat casă în Dubai. După ce a trecut prin multe momente tensionate, Brigitte Pastramă a reușit să devină proprietară cu acte în regulă. Soția lui Florin Pastramă și-a achiziționat locuința mult visată în Dubai. Pe contul său de socializare, aceasta a făcut primele declarații!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Brigitte Pastramă și-a cumpărat casă în Dubai. În ultima perioadă, tot mai multe vedete din showbiz-ul românesc își cumpără apartamente în Dubai. Toți care decid să facă acestă investiție au în gând un singur lucru, faptul că, peste ani, prețul imobilului se va dubla sau chiar tripla. Brigitte Pastramă a decis să facă și ea această mutare, iar acum a devenit proprietară cu acte în regulă.

Brigitte Pastramă și-a cumpărat casă în Dubai: "Astăzi am primit titlul de proprietate"Brigitte Pastramă și-a cumpărat casă în Dubai: "Astăzi am primit titlul de proprietate"

Citește și:Dovada că Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat.Cum s-au dat de gol, în fața tuturor

Citește și:Ce ritual au Brigitte și Florin Pastramă, în fiecare dimineață, pentru ca mariajul lor să reziste:'Amândoi suntem două pietre tari'

Citește și:Nicole Cherry, noi imagini de la botez și cununie.Fiica artistei a avut două ținute

Citește și:Ilie Năstase neagă despărțirea de Ioana Simion, deși ea a spus că ruptura e definitivă:„Stau cu ea în aceeași casă. De ce să mă împac, când noi doi nu am fost certați?’

Brigitte Pastramă și-a cumpărat casă în Dubai

După ce a trecut prin mai multe încercări, Brigitte Pastramă a reușit să devină proprietară cu acte-n regulă. Pe contul său de socializare, fosta soție a lui Ilie Năstase și-a anunțat urmăritorii că a reușit, în sfârșit, să-și cumpere casa mult visată în Dubai.

„Mulțumesc Domnului Iisus pentru biruință! Astăzi am primit titlul de proprietate de la casa pe care o să v-o arătăm în curând. Este o casă nouă, în Dubai Land și astăzi, în ultima zi, au fost opt – nouă zile zbuciumate, dar toate lucrurile s-au dus la bun sfârșit. Felicitări Brigitte! Dumnezeu să vă binecuvânteze!”, a fost mesajul postat de Brigitte pe rețelele de socializare.

Brigitte Pastramă, la un pas să piardă avansul

Pe contul său de Instagram, în urmă cu doar câteva zile, soția lui Florin Pastramă a scris că a încercat de zece ori până acum să-și înapoi avansul de 5500 de euro, însă fără rezultat. Ca urmare, are de gând să facă o serie de dezvăluiri despre escrocheriile marilor dezvoltatori din Dubai.

„A zecea oara la Damac să-mi cer avansul de 5500€ înapoi! Săptămâna viitoare, vă voi dezvălui totul despre viața în Dubai, escrocheriile marilor dezvoltatori și cât de mult te ajută românii stabiliți aici', a spus Brigitte Pastramă pe Instagram. 

Totodată, în urmă cu ceva timp, Brigitte povestea cum a luat decizia de a-și achiziționa o locuință pe tărămul miliardarilor.

„Am fost în Dubai în urmă cu un an. Am urmărit să achiziționez o casă. Am vrut ceva pentru mine, am vrut să am ceva al meu, unde să pot evada, să scap de stres, să mă pot relaxa așa cum îmi place mie. Am avut mai multe încercări, la un moment dat m-am chinuit să recuperez avansul pe care îl dădusem pentru o locuință, care nu era tocmai ok. Am apelat apoi la Mircea Brânzei care m-a ajutat foarte mult și mi-a oferit o soluție bună.

Împreună cu el am găsit o casă într-o zonă foarte bună, o casă frumoasă, așa cum îmi place mie. Este o casă cu 2 dormitoare. Sinceră să fiu, am vrut cu trei, dar am băgat banii în afacerile din România. Casa din Dubai a costat vreo 400.000 de euro, eu nu am optat pentru o plată în rate, am dat 70% din suma, urmând ca peste 5 luni să achit și cei 30%, când primesc cheia și e gata',  a declarat Brigitte pentru Click!

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter