Când a aflat Anamaria Prodan că o înșală Reghe: "Vuia tot orașul, iar amanta râdea"

Publicat pe

Anamaria Prodan a vorbit, recent, despre momentul în care a aflat că Reghe o înșală. Cei doi au divorțat oficial pe 19 noiembrie, însă continuă războiul declarațiilor în spațiul public. Anamaria Prodan a mărturisit că mai mulți oameni din lumea sportului i-au spus de episoadele de infidelitate ale fostului său soț, dar la acel moment, nu le-a crezut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a mărturisit că, în urmă cu mai mulți ani, au apărut primele informații potrivit cărora Laurențiu Reghecampf ar fi fost infidel. A încercat să vorbească atunci cu soțul ei și a trecut peste faptul că Reghe a călcat strâmb, sperând că acesta a pus punct situației.

Când a aflat Anamaria Prodan că o înșală Reghe: "Vuia tot orașul, iar amanta râdea"Când a aflat Anamaria Prodan că o înșală Reghe: "Vuia tot orașul, iar amanta râdea"

Cum a aflat Anamaria Prodan că o înșală Reghe

„Atunci, când au început să iasă toți. Stăteam cu Laurențiu de vorbă și îi spuneam: „Te rog, oprește-te. Nu voi mai putea face față. Eu sunt singură și am deschis războaie pe fiecare front și nu mai duc'.

A ieșit Gigi Becali și a zis că are amantă de opt ani, i-a deschis afaceri din banii familiei. E alta (n.r. amantă)…Vuia tot orașul, iar amanta râdea și arăta la tot orașul…și poze', a povestit Anamaria Prodan, în cadrul unui podcast.

Ulterior, cei doi decis să plece din țară, lucru care pare să îmbunătățească relația celor doi. Anamaria Prodan a povestit că, în acea perioadă, amândoi au luptat pentru menținerea căsniciei.

„Și atunci i-am spus: „Ai grijă că începi să te clatini din ce în ce mai tare și vezi că nu te distrugi tu, ne distrugi pe toți'. S-a liniștit când a plecat din țară, că nu mai aveam cum să rămânem aici.

Și am plecat împreună (…) Și-a revenit, am construit de la început tot ce se clătina, am venit cu fier beton, i-am distrus pe toți cei care au vorbit', a continuat impresara, potrivit spynews.ro.

Citește și: Noi informații despre Simona Halep și scandalul de dopaj în care este implicată. Cristian Jura, arbitru TAS:'Tribunalul a anunțat că…'

Citește și: Parada de Ziua Națională a României, fără avioane și elicoptere.De ce nu este show aviatic de 1 Decembrie, în București

Citește și: Dana Badea de la Insula Iubirii susține că a fost agresată de iubit:„Am pierdut copilul pentru că m-a bătut el’. Fosta ispită a chemat Poliția

Ce spune Anamaria Prodan despre infidelitatea lui Reghecampf

Anamaria Prodan a vorbit și despre femeia care i-ar fi fost amanta lui Reghecampf în acea perioadă, menționând că nu poate înțelege cum fostul soț a putut călca strâmb, în contextul în care era căsătorit.

„N-am înțeles lipsa asta acută de mândrie și de bărbație, adică să iei ceva ce au aruncat toți, ceea ce au luat, au consumat și au aruncat și tu să ajungi ultimul, să iei resturile.

De ce? Când unde te-am adus eu atât de sus, nici măcar nu aveai voie să apleci capul să te uiți la poalele muntelui. Trebuie să te uiți spre cer întotdeauna', a mai povestit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan nu-și explică nici acum, după ce a fost pronunțat divorțul, cum Reghecampf și-a putut trăda familia.

„Erai Laurențiu Reghecampf, erai soțul Anamariei Prodan. Aveai două fete de se învârteau după soare. Aveai un băiat minunat, aveai un băiat mare din prima căsătorie. Tu trebuia să fii stâlpul acestei familii (…) Am stat lângă el secundă de secundă, verificat la sânge', a mai spus impresara.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter