Când apare sezonul 2 din serialul Wednesday: „Este așteptat în...”

Publicat pe

Când apare sezonul 2 din serialul „Wednesday”. Serialul Wednesday a ajuns imediat în atenția publicului, cu atât mai mult cu cât filmările au avut loc în România. De asemenea, mai mulți actori români au jucat în serialul minune de pe Netflix, precum George Burcea sau Victor Dorobanțu. După succesul răsunător, mulți s-au întrebat când revine show-ul cu cel de-al doilea sezon. Iată ce se știe despre sezonul 2!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Când apare sezonul 2 din serialul „Wednesday”. Wednesday este un serial de televiziune de groază de comedie supranaturală americană, bazat pe personajul Wednesday Addams din Familia Addams. Serialul se învârte în jurul personajului titular, care încearcă să rezolve un mister monstru la școala ei.

Când apare sezonul 2 din serialul Wednesday: „Este așteptat în...'Când apare sezonul 2 din serialul Wednesday: „Este așteptat în...'

Când apare sezonul 2 din serialul „Wednesday”. După succesul răsunător, s-a aflat când începe și cel de-al doilea sezon. Iată când se va difuza sezonul 2 din Wednesday.

Citește și: Cum au fost filmate scenele cu Victor Dorobanțu, actorul care joacă „Mânuța” din serialul Wednesday de pe Netflix: „Costum de ninja”

Citește și: Cine sunt actorii care joacă în serialul Wednesday, de pe Netflix.George Burcea este faimosul Lurch

Citește și: Cum arată mormântul Ionelei Prodan, la aproape 4 ani de la moartea ei. Anamaria Prodan l-a transformat într-un sanctuar

Citește și: Roxana Ciuhulescu, despre banii pe care i-a primit ca să pozeze în Playboy: „Mi-am cumpărat un apartament, dar n-aș mai face asta'

Când apare sezonul 2 din serialul Wednesday

Wednesday este expulzată din liceu după ce a aruncat piranha vii în piscina școlii, în timp ce echipa de polo pe apă a băieților se antrenează ca răzbunare pentru echipa care îl hărțuiește pe fratele ei, Pugsley . Acest lucru îi determină pe părinții ei, Gomez și Morticia Addams , să o înscrie la Nevermore Academy din Jericho, Vermont , o școală pentru proscriși monstruoși la care au urmat odinioară. Personalitatea rece și lipsită de emoții a zilei de miercuri și natura ei sfidătoare o fac dificil să se conecteze cu colegii de școală și o fac să se încurce cu directorul școlii. Cu toate acestea, ea descoperă că are abilități psihice care îi permit să rezolve un mister local de crimă.

După ce primul sezon a ajuns imediat în preferințele publicului, acum s-a aflat când va apărea cel de-al doilea sezon din „Wednesday”. Conform  informațiilor oferite pe pagina „Upcoming Movies', se pare că există o continuare a producției marca Netflix, însă cea de-a doua parte a serialului-fenomen ar urma să înceapă de-abia în anul 2024, scrie Click.

„Season 2 of Wednesday is expected 2024!' trad. Sezonul 2 din „Wednesday' este așteptat în 2024)', a fost mesajul postat pe pagina de Facebook, alături de un poster cu familia Addams și „Coming Soon', în dreapta jos.

George Burcea joacă rolul lui Lurch

George Burcea joacă rolul lui Lurch în serialul fenomen de pe Netflix. Deși aparițiile sale sunt rare, actorul se arată extrem de fericit că a putut face parte din această producție.

„Încă am proaspătă în minte imaginea unui băiețel din Puțureni care era fascinat de cinematografie și de actorii pe care îi vedea pe TVR abia după ce termina treaba la animale. Mi se pare încă ireal că tot el, după vreo 25 de ani, își urmează visul și joacă acum alături de Catherine Zeta-Jones, LUIS Guzman, Christina Ricci (și lista nu se termină aici), sub bagheta magică a lui Tim Burton. Credeți în voi, în vise… în Dumnezeu! Toate se așează așa cum trebuie! Mă simt binecuvântat’, spunea George Burcea, la scurt timp după distribuirea în serial.

sursă foto- Arhivă VIVA!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter