Când este finala Chefi la cuțite, sezonul 10

Publicat pe

Când este finala Chefi la cuțite, sezonul 10. Sezonul cu numărul 10 urmează să ajungă la final. Concurenții sunt pe ultima sută de metri și trebuie să demonstreze, încă o dată, că își merită locul la Chefi la cuțite. Doar trei concurenți vor ajunge în marea finală, însă unul singur va câștiga. Când se difuzează marea finală și la ce oră.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Sezonul 10 de la Chefi la cuțite a debutat în data 4 septembrie 2022, la Antena 1. După audițiile pe nevăzute, cei trei jurați au decis cine sunt concurenții care intră în echipe. Lupta a fost acerbă, iar competitori au trăit emoții imense, însă au reușit să treacă mai departe cei mai buni. Astfel, pe ultima sută de metri, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au rămas cu participanții care au demonstrat că își merită cu adevărat locul în competiția culinară.

Când este finala Chefi la cuțite, sezonul 10Când este finala Chefi la cuțite, sezonul 10

Când e finala Chefi la cuțite, sezonul 10. După battle-ul cu numărul 13, jurații au anunțat când este finala Chefi la cuțite, sezonul 10. Trei concurenți se vor duela în marea finală, însă doar unul dintre ei va fi desemnat marele câștigător Chefi la cuțite, sezonul 10.

Citește și: Brigitta Gheorghe critică dur concurenții de la Chefi la Cuțite și le pune la îndoială reușitele:„Nu dă bine. Chiar dacă nu știau prea multe…'

Citește și: Jurații de la Chefi la cuțite intră în conflict. Ce greșeală fac unii dintre concurenți:„Ceva nu e în regulă. Așa ceva nu se face'

Citește și: Anișoara Dabija regretă că a avut o relație cu Nicolae Botgros, în timp ce era căsătorit cu Lidia Bejenaru:„I-am greșit și-mi pare rău’

Citește și:Volodimir Zelenski, după ce Polonia a fost lovită de rachete rusești:'Teroarea nu se limitează la granițele noastre'

Când e finala Chefi la cuțite, sezonul 10

S-a aflat câne este finala Chefi la cuțite, sezonul 10. Emisiunea Chefi la cuțite este una dintre cele mai apreciate din România. Seară de seară, sute sau chiar mii de telespectatori urmăresc cu sufletul la gură evoluția concurenților.

Pe ultima sută de metri, chefii, dar și echipelele lor se pregătesc de marea finală Chefi la cuțite. În echipa lui Sorin Bontea au rămas: Florica Boboi, Gabriel Drăgușanu, Titus Antonescu, Gheorghe Nicolae și Paco Angelo Quintanar.

Din echipa lui Florin Dumitrescu mai fac parte: Brigitta Gheorghe, Ștefania Pop, Raluca Todea, Florin Dragomir, Dan Manciu și Roxana Crudu( OXY). Cătălin Scărlătescu a rămas doar cu trei concurenți: Mădălina Crețan, Adrian Stroe și Mădălina Cafadaru.

Când e finala Chefi la cuțite, sezonul 10. Cu aproape trei săptămâni înainte de terminarea competiției, s-a aflat când este finala Chefi la cuțite, sezonul 10. Astfel, finala Chefi la cuțite va avea loc în data de 1 decembrie, chiar de Ziua Națională a României. Va fi difuzată la Antena 1, la ora 20.30, joi.

Trei concurenți se vor lupta pentru marele premiu

Conform regulamentului, trei concurenți din sezonul 10 de la Chefi la cuțite se vor lupta pentru marele premiu. Cei trei finaliști își vor putea forma echipe din concurenții care au fost sezonul acesta.

Când e finala Chefi la cuțite, sezonul 10. Până acum, Sorin Bontea a câștigat 4 sezoane de Chefi la cuțite, Florin Dumitrescu a avut 2 concurenți câștigători din echipa lui, iar Cătălin Scărlătescu a ieșit victorios în 3 finale.

Cine a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 9

Când e finala Chefi la cuțite, sezonul 10. După 17 confruntări, o semifinală și o finală plină de suprize, Chefi la cuțite a desemnat câștigătorul sezonului 9. Astfel, cea care a reușit să câștige marele premiu este nimeni alta decât Narcisa Birjaru.

Narcisa Birjaru este prima femeie care a reușit să pună mâna pe premiul de 30.000 de euro și să plece acasă cu marele premiu.

Să fiu aici e cel mai frumos moment din viață, am emoții. Întâlnirea cu Chefii e cea mai mare emoție a mea. Sunt superbi', spunea câştigătoarea sezonului 9 la preselecţii, atunci când i-a cucerit pe cei trei Chefi cu un hamburger savuros, pregătit după o reţetă proprie.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter