Când începe Chefi fără limite la Antena 1. Florin Dumitrescu și cei doi colegi ai săi, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu vor veni cu un nou format de emisiune culinară. Chefi fără limite va fi difuzat la Antena 1 trei zile consecutiv, duminică, luni și marți. Iată ce surprize sunt pregătite pentru telespectatori.
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!
Când începe Chefi fără limite la Antena 1 și în ce zile se difuzează. Cei trei chefi au renunțat la cuțite și au pornit într-o nouă aventură. Filmările au avut loc în Grecia, iar show-ul se anunță a fi unul cu preparate originale cu savoare elană.
Când începe Chefi fără limite la Antena 1. A fost anunțată dată în care va începe noul show culinar, dar și ce surprize au pregătit cei trei jurați pentru telespectatori. Iată când va începe, de fapt, emisiunea.
Citește și: Cu ce se ocupă logodnicul Iuliei Albu.De dragul ei, Mike s-a mutat din Londra în România!
Când începe Chefi fără limite la Antena 1 și în ce zile se difuzează
Când începe Chefi fără limite la Antena 1. Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu se vor duela de data aceasta în Grecia, chiar în mijlocul mâncărurilor tradiționale grecești. De asemenea, cei trei jurați vor coordona fiecare o echipă și vor trebui să pregătească cele mai spectaculoase preparate, pentru a câștiga probele.
Ei bine, probele vor fi mult mai dificile, întrucât aceștia vor fi nevoiți să lucreze afară, în frig, vânt sau caldură. Chiar vor fi nevoiți să își procure singuri produsele sau diferitele ustensile care le vor fi de folos la prepararea mâncării.
Multe alte surprize sunt pregătite pentru telespectatori, iar show-ul Chefi fără limite va putea fi urmărit în perioadă următoare. Mai exact, emisiunea va începe duminică, 20 februarie, la ora 20.30. Va fi difuzată de trei ori pe săptămână, duminică, luni și marți, de la ora precizată anterior.
Ce spune Florin Dumitrescu despre Chefi fără limite
Chef Florin Dumitrescu a spus care sunt regulile noului show culinar și la ce trebuie să se aștepte concurenții de data aceasta.
„Chefi fără limite, așa cum îi spune și numele, este un format care te scoate din zona ta de confort. Te pune la gătit, dar nu doar la gătit. Te trece prin tot felul de probe, care mai de care mai interesante, ca să cunoști mai bine locul în care te afli. Într-o etapă, prima zi este despre explorare și cunoaștere.(…)Prima zi se desfășoară prin misiuni, totdeauna având aceste trei echipe care merg fiecare la misiunea ei„, a spus Dumitrescu.
Totodată, juratul a mai spus care sunt etapele pe care concurenții trebuie să le îndeplinească și cum vor reuși să câștige imunitatea, de care vor avea mare nevoie.
„Ziua doi de etapă are, de regulă, o misiune mai grea, în care aprofundăm și mai tare subiectul despre recunoașterea insulei și recunoașterea locului. Apoi urmează gătitul pentru Joker. Un Joker care schimbă mult evoluția pe echipe într-un stage, într-o etapă, într-o locație. Echipa câștigătoare ajunge în imunitate. Practic nu participă deloc în ziua trei, ci are activități plăcute și impresionante.
Ziua trei se desfășoară prin misiune, bineînțeles. În fiecare zi sunt misiuni. Urmează o găteală unde avem două echipe la o confruntare directă. Iar câștigătoarea se salvează de la eliminare, devine imună.Grecia este o țară care are foarte multe de arătat lumii întregi, este o țară frumoasă, care te îndeamnă să stai, să te bucuri de soare și de priveliște‘, a mai spus Florin Dumitrescu.
sursă foto- Facebook