Cătălin Botezatu nu vorbește cu tatăl lui de un an. De la ce a pornit conflictul dintre ei: „El a hotărât să fie așa”

Publicat pe

Cătălin Botezatu nu vorbește cu tatăl lui de un an. De-a lungul timpului, creatorul de modă a fost discret cu privire la familia sa. Invitat în emisiunea Cristinei Șișcanu, acesta a făcut câteva dezvăluiri emoționante despre relația cu tatăl său, mărturisind că de aproximativ un an a rupt legătura cu el. Iată de ce s-a răcit relația celor doi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

La 55 de ani, Cătălin Botezatu se poate mândri cu o carieră de succes. De-a lungul anilor, acesta a fost surprins în fel și fel de ipostaze extravagante, fiind adeptul vacanțelor de lux, a ținutelor și accesoriilor scumpe și a chefurilor de pomină. Cu toate acestea, fostul manchin a trecut prin multe greutăți în ultima perioadă, provocate atât de problemele de sănătate cu care se confruntă, cât și de relația cu familia sa. Recent, acesta a făcut câteva dezvăluiri intime despre relația cu tatăl lui, mărturisind că lucrurile au luat o întorsătură neșteptată în urmă cu un an.

Cătălin Botezatu nu vorbește cu tatăl lui de un an. De la ce a pornit conflictul dintre ei: „El a hotărât să fie așa'Cătălin Botezatu nu vorbește cu tatăl lui de un an. De la ce a pornit conflictul dintre ei: „El a hotărât să fie așa'

Cătălin Botezatu nu vorbește cu tatăl lui de un an. Creatorul de modă a dezvăluit faptul că părinții săi s-au despărțit în umă cu mulți ani. În timp ce tatăl său s-a recăsătorit de câteva ori, mama sa a preferat să nu-și refacă viața după divorț. Fostul fotomodel a recunoscut că are dificultăți în a-și exprima afecțiunea față de cei care i-au dat viață.

Citește și: Cristina Șișcanu și Cătălin Botezatu s-au împăcat, după conflictul de la „Bravo, ai stil!':„S-a lăsat cu multe lacrimi'

Citește și: Ce se întâmplă în viața sentimentală a lui Cătălin Botezatu. Declarații despre căsătorie și marea lui iubire, Dana Opșitaru:„A fost femeia care m-a…' / EXCLUSIV

Citește și: Miriam, tânăra româncă din Italia, lovită cu mașina și ucisă, a fost înmormântată.Devastați de durere, părinții s-au prăbușit lângă sicriu

Citește și: Andreea Bănică se mută în casă nouă. Cum arată locuința:”Dacă vedeți camerele copiilor…”

Cătălin Botezatu nu vorbește cu tatăl lui de un an

Creatorul de modă a recunoscut că nu au existat motive întemeiate care să provoace ruptura dintre el și tatăl lui. Cu toate acestea, Cătălin Botezatu a amintit unul dintre cele mai dureroase episoade din relația cu părintele lui, Constantin.

„Dacă i-am greșit tatălui cu ceva, îl rog să mă ierte. Nu a fost intenționat. Noi nici acum nu ne vorbim. Sunt niște ‘căpoșisme ale bărbaților maturi. Dar el a hotărât să fie așa… Dintr-o prostie a decis să nu mai vorbim. De un an e așa. (…)

Dar nici eu nu am vrut să merg la el. Pentru că, atunci când crești un copil și îmi zici Alexandru' (n.r. – copilul soției lui Constantin), e dureros. I-am zis – Tată, eu sunt Cătălin! Mă macină acest subiect. E prima oară când îl vorbesc public. L-am sunat și de ziua lui anul acesta, dar nu mi-a răspuns', a susținut Cătălin Botezatu, în cadrul emisiunii prezentate de Cristina Șișcanu.

„Tata s-a îmbolnăvit înainte de a mă îmbolnăvi eu'

Cătălin Botezatu și tatăl lui au fost diagnosticați cu cancer în aceeași perioadă. În timp ce creatorul de modă era operat în Turcia, tatăl lui efectua aceeași procedură medicală în România.

„Tata s-a îmbolnăvit înainte de a mă îmbolnăvi eu, tot de un cancer. Și a trecut prin multe operații. Ultima prin care a trecut, el nici nu știe, cred, în aceeași zi în care eu mă operam în Turcia de cancer, el era operat în România, tot de cancer, de cancer la plămâni. Dar e sănătos', a adăugat creatorul de modă.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter