Cauza morții actriței Kirstie Alley. S-a aflat ce tip de cancer avea

Publicat pe

S-a aflat cauza morții actriței Kirstie Alley! Se știa că actrița din Cheers suferea de cancer, dar inițial nu fusese specificat de tip ce cancer avea. Membrii familiei lui Kirstie Alley, care a încetat din viață luni, la 71 de ani, au indicat într-un mesaj publicat luni în care au anunţat decesul actriţei că boala fusese descoperită „de curând”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În comunicatul în care anunțau decesul mamei lor, True și Lillie Parker, au spus că „mama lor incredibilă, feroce și iubitoare' a „descoperit de curând' că are cancer. Ei au adăugat că ea a fost tratată la Moffitt Cancer Center din Tampa, Florida, înainte să moară.

Cauza morții actriței Kirstie Alley. S-a aflat ce tip de cancer aveaCauza morții actriței Kirstie Alley. S-a aflat ce tip de cancer avea

Cauza morții actriței Kirstie Alley. Ce tip de cancer avea

Un reprezentant al actriței a confirmat pentru People faptul că Kirstie Alley a avut cancer la colon și decesul său, survenit la 71 de ani, a fost cauzat de această boală.

„A fost înconjurată de apropiaţi şi a luptat cu multă putere, lăsându-ne cu certitudinea nesfârşitei ei bucurii în faţa vieţii şi a oricăror aventuri care aveau să vină. Pe cât de emblematică a fost pe ecran, ea a fost o mamă şi o bunică şi mai uimitoare”, au adăugat ei, citați de Agerpres.

Reprezentanţii actriţei nu au răspuns imediat la o solicitare a Daily News de a comenta pe marginea acestui subiect.

Citește și: Soția lui John Travolta a murit!Actrița Kelly Preston avea 57 de ani și a pierdut lupta cu cancerul

Citește și Olivia Newton-John, starul din „Grease', a murit, la 73 de ani.Actrița s-a luptat ani de zile cu cancerul

Kirstie Alley, Emmy şi Glob de Aur pentru rolul din „Cheers”

Kirstie Alley a fost recompensată cu un premiu Emmy şi un Glob de Aur pentru interpretarea rolului managerului de bar, Rebecca Howe, din „Cheers”, şi a câştigat al doilea premiul Emmy pentru rolul din filmul de televiziune „David’s Mother”.

Câţiva dintre colegii lui Alley din „Cheers” i-au adus un omagiu, inclusiv Ted Danson, cunoscut pentru rolul din serialul „Cheers”, care a declarat că tocmai vizionase un episod din acest sitcom în timpul unui zbor, luni, înainte de a afla despre moartea actriţei.

„Capacitatea ei de a interpreta o femeie aflată în pragul unei căderi nervoase a fost atât emoţionantă, cât şi isteric de amuzantă”, a spus Danson, care a interpretat personajul proprietarului şi barmanului din „Cheers”, Sam Malone, într-o declaraţie pentru Deadline.

„M-a făcut să râd acum 30 de ani când a filmat scena aceea şi mă făcea şi azi să râd la fel de tare. Când am coborât din avion am aflat că Kirstie murise. Sunt atât de trist şi atât de recunoscător pentru toate momentele în care m-a făcut să râd. Le transmit dragostea mea copiilor ei. După cum ei ştiu bine, mama lor a avut o inimă de aur. Îmi va fi dor de ea”, a adăugat actorul.

Alley s-a alăturat distribuţiei sitcomului „Cheers” în cel de-al şaselea sezon şi a jucat în peste o sută de episoade ale acestuia.

„Ne-am împrietenit aproape instantaneu când s-a alăturat distribuţiei „Cheers” „, a declarat pentru Deadline actriţa Rhea Pearlman, care a jucat rolul chelneriţei barului, Carla Tortelli.

„Ea iubea copiii, iar copiii mei au iubit-o la rândul lor. Am dat petreceri în pijama la ea acasă, cu vânători de comori create de ea. Dădea petreceri imense de Halloween şi de Paşte şi invita întreaga echipă a serialului şi pe familiile lor. Voia ca toată lumea să se simtă inclusă”, a povestit actriţa, potrivit digi24.ro.

Kirstie Alley a jucat alături de John Travolta în comedia din 1989 „Look Who’s Talking” („Uite cine vorbeşte”) şi în cele două continuări ale acesteia.

„Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relaţii pe care le-am avut vreodată”, a scris Travolta într-un mesaj postat pe Instagram, însoţit de o fotografie cu actriţa într-o rochie albă. „Te iubesc, Kirstie. Ştiu că ne vom revedea”, a adăugat actorul.

În 1995, actriţa a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter