Ce a pățit Gheorghe Turda la înmormântarea lui Alexandru Arșinel. Superstițiile spun că e semn rău: ”Când am ieșit din cimitir...”

Publicat pe

Ce a pățit Gheorghe Turda la înmormântarea lui Alexandru Arșinel. Au trecut două luni de când regretatul actor nu mai este printre noi. Toată lumea îi simte lipsa, însă puțini știu ce a pățit Gheorghe Turda când a plecat de la înmormântarea bunului său prieten. Superstițiile spun că este semn rău ceea ce s-a întâmplat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Plecarea la Ceruri a lui Alexandru Arșinel a îndoliat o țară întreagă. Toți cei care l-au cunoscut și l-au văzut pe scenă au venit să își ia rămas bun atunci. Bineînțeles, colegii de breaslă, familia și prietenii nu au lipsit de la înmormântarea regretatului artist. Printre cei care l-au condus pe ultimul drum s-a numărat inclusiv Gheorghe Turda.

Ce a pățit Gheorghe Turda la înmormântarea lui Alexandru Arșinel. Superstițiile spun că e semn rău: 'Când am ieșit din cimitir...'Ce a pățit Gheorghe Turda la înmormântarea lui Alexandru Arșinel. Superstițiile spun că e semn rău: 'Când am ieșit din cimitir...'

Supărat că și-a condus pe ultimu drum preietenul, Gheorghe Turda nu s-a concentrat pe unde pășește. Într-o fracțiune de secundă artistul a căzut pe pământ chiar înainte să iasă din cimitir. S-a împiedicat de o balustradă și a ajuns cu numeroase lovituri, ba chiar răni grave.

Citește și: Nepotul lui Gheorghe Turda s-a căsătorit. Primele imagini de la nuntă:”Peste 700 de invitați”

Citește și: Mioara Velicu, prima reacție în scandalul cu Gheorghe Turda:'Să îi dea Dumnezeu cât mai multe cântări'

Citește și: Când este finala Chefi la cuțite, sezonul 10

Citește și: Motivul divorțului dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, după 12 ani de mariaj:'Temerea cea mai mare a fost legată de…'

Ce a pățit Gheorghe Turda la înmormântarea lui Alexandru Arșinel

Pe urma căzăturii de la înmormântarea lui Alexandru Arșinel, Gheorghe Turda s-a ales cu o coastă fisurată. Artistul în vârstă de 74 de ani a fost la cei mai buni medici, însă i s-a spus clar că nu se poate face nimic. Cu toate astea, cântărețul a trecut peste și încearcă să-și vadă de viață cu tot cu aceste probleme de sănătate.

Am fost la înmormântarea lui Arșinel și, când am ieșit din cimitir, m-am împiedicat de o balustradă mică, am căzut pe spate, m-am lovit la șale și mi-am fisurat o coastă, nu e ruptă.Am fost și la spital și mi-au spus că nu se mai repară. Coastele nu se repară, nu se mai pot pune la loc', a povestit el pentru Click!

Superstițiile spun că este semn rău

Potrivit superstițiilor din moși strămoși, o persoane care cade în cimitir după înmormântarea cuiva este următorul pe lista celor care vor merge la Ceruri. De asemenea, tot in tradiții se mai spune că persoana decedată voia să plece cu cineva drag de pe Pământ. Cert este că sunt doar superstiții, iar Gheorghe Turda se simte bine, ba chiar merge la numeroase concerte și evenimente.

Problemele de sănătate nu-l țin în casă pe Gheorghe Turda

Deși are o coastă fisurată după căzătura de la înmormântarea lui Alexandru Arșinel, Gheorghe Turda are numeroase cântări pe care trebuie să le onoreze. Mai mult decât atât, urmează să plece și din țară pentru a susține câteva evenimente.

'Dar chiar și așa mă deplasez la concerte. Plec la Roma, pe 1 Decembrie voi cânta la Sibiu, iar de Crăciun voi cânta pentru românii din Madrid. Nu îmi e frică să zbor, n-am căzut eu cu avionul cu Ceaușescu… în 1975, nu cad acum', a mai povestit Gheorghe Turda.

Gheorghe Turda, bunic cu acte în regulă

Gheorghe Turda a ajuns la vârsta la care este un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Când vine vorba de familia sa, artistul este un familist convins. Iubește să petreacă timpul cu nepoții săi și cu cei dragi, astfel că așteaptă cu nerăbdare sărbătorile pentru a sta cu ei și a le face cadouri.

„Am trei nepoți de la două fete. Unul de 10 ani, unul de 8 ani și o nepoată de 16 ani. Cântă și ei, toți sunt talentați. Mă moștenesc pe mine și cântă și ei. Petru cântă la tobe și l-a văzut Țăndărică și a zis să i-l dau să cânte cu el în spectacole. Pe nepoată o cheamă Antonia și este în clasa a zecea de liceu.

Pe fetele mele le cheamă Voichița și Anca, iar ginerii au păstrat numele de Turda, ne înțelegem extraordinar de bine. Pot să spun că abia aștept să fiu cu ei de sărbătorile acestea și abia aștept să le fac cadouri', a mai spus maestrul Turda.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter