Ce boală are Alina Pușcaș. A ajuns pe perfuzii, la spital: „Se pare că sunt rare cazurile”

Publicat pe

Ce boală are Alina Pușcaș. În urmă cu câteva zile, prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva' a postat, pe rețelele de socializare, câteva imagini de pe patul de spital. Ulterior, aceasta a revenit cu câteva declarații referitoare la starea ei de sănătate și a dezvăluit diagnosticul primit din partea medicilor. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Recent, pe contul de Instagram, Alina Pușcaș a postat un videoclip de pe patul de spital, în timp ce avea branula în mână. Inițial, în dreptul videoclipului, aceasta a adăugat o descriere succintă, dând de înțeles că traversează o perioadă dificilă. Recent, frumoasa prezentatoare de la „Te cunosc de undeva' a făcut primele declarații despre starea ei de sănătate, susținând că a fost supusă mai multor investigații medicale. Se pare că aceasta a primit și un diagnostic din partea medicilor, fiind vorba despre o problemă renală.

Ce boală are Alina Pușcaș. A ajuns pe perfuzii, la spital: „Se pare că sunt rare cazurile'Ce boală are Alina Pușcaș. A ajuns pe perfuzii, la spital: „Se pare că sunt rare cazurile'

Ce boală are Alina Pușcaș. Prezentatoarea a susținut că starea de rău a debutat la începtul săptămânii trecute, când a simțit o durere la nivelul șoldului. Pentru că situația s-a agravat în decurs de două zile, aceasta a decis să apeleze la ajutorul medicilor și a fost internată la Spitalul Militar din București, unde se află și în prezent.

Citește și: Alina Pușcaș a ajuns pe mâinile medicilor, cu perfuzii în mână:'De la bal la spital'

Citește și: Adina de la Heaven a ajuns pe perfuzii, după ce a slăbit:„Am căzut din picioare. Trei zile nu am putut să mă mai ridic din pat'

Citește și: Andrei Ungureanu, alias Omul cu Tourette, s-a căsătorit în secret cu iubita lui:„Acum vreo două săptămâni'. Când fac nunta

Citește și: Blaze și Izabela de la Mireasa vor deveni părinți pentru prima dată.Fosta concurentă e însărcinată: 'O să fim 3'

Ce boală are Alina Pușcaș

Soția lui Mihai Stoenescu a descris simptomele cu care s-a confruntat până la aflarea diagnosticului. Se pare că Alina Pușcaș suferă de un abces renal, o boală care afectează un număr mic de persoane.

„Practic, toată nebunia a început în dimineața zilei de marți, când începuserăm să filmăm finala emisiunii, când am simțit practic în șold, ca un junghi, care, spre seară, probabil stând și prin frig, a început să se extindă pe spate și puțin în față, undeva în zona coastelor. Cumva pe spate am crezut că e vorba de o chestie musculară, poate din cauza tocurilor, nu i-am dat foarte mare importanță.

Miercuri noapte m-am pomenit cu prima febră, brusc, fără să am o deteriorare a stării, pur și simplu, iar joi deja făceam febră… am avut 41 cu 7 și constant 40, 41 iar, iar 40, nu mai prea răspundea organismul la tratamentul clasic pe care îl folosim în general când facem febră… nu mai era cazul. Îmi reacționa pentru o oră și când mă ridicam din pat se activa îngrozitor de rapid.

Am luat decizia să plec cât de repede, eram undeva la o cabană în afara Bucureștiului și am venit de urgență la Spitalul Militar din București și am făcut febră de genul ăsta, stăpânită mult mai bine pe perfuzii până ieri dimineață. Azi noapte a fost prima oară când nu am mai făcut febră, Doamne ajută. Se pare că e vorba, de fapt, despre un abces pe rinichi. Eu nici măcar nu am știut că există așa ceva, se pare că sunt rare cazurile, dar… ', a mărturisit Alina Pușcaș pe Instagram.

„Mă simt mai bine'

Alina Pușcaș a mărturisit că starea ei de sănătate s-a ameliorat. Prezentatoarea încă se află la spital și va rămâne sub supravegherea medicilor până când se va vindeca de problema renală.

„Nu am avut curajul până acum să vă fac un video, pentru că nu prea am avut putere. Am fost destul de căzută și de slăbită. Sunt încă aici, sunt tot conectată la perfuzii, doamne ferește… bine că nu e vorba de aparte.

Azi, pentru prima oară, mă simt mai bine. Simt că trebuie să vă dau câtva detalii, pentru că mi-ați scris foarte foarte mulți, inclusiv prieteni de-ai mei mi-ați scris direct pe Instagram, reacționând la ceea ce mi s-a întâmplat, dincolo de WhatsApp, și nici nu am putut să răspund tuturor, pentru că mi-a fost greu. Nu a fost vorba de nicio răceală, nici de gripă, nici de Covid, nimic din zona asta', a încheiat prezentatoarea.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter