Ce decizie a luat mama lui Răzvan Ciobanu, după ce a rămas văduvă și fără unicul fiu: „Trebuie să îmi fac datoria să merg mai departe”

Publicat pe

Ce decizie a luat mama lui Răzvan Ciobanu, după ce a rămas văduvă și fără unicul fiu. Elena Ciobanu trece prin momente dificile, după moartea fiului și a soțului ei. Răzvan Ciobanu s-a stins din viață în 2019, într-un accident de mașină grav, iar anul acesta a încetat din viață și tatăl designerului. Mama creatorului de modă a rămas singură, iar singurul lucru care o ajută să mergă mai departe este afacerea familiei. Elena Ciobanu deține o pensiune în Prahova si este pregătită să întâmpine turiștii de Crăciun.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce decizie a luat mama lui Răzvan Ciobanu, după ce a rămas văduvă și fără unicul fiu. Au trecut trei ani de la moartea designerului de modă Răzvan Ciobanu. Moartea sa i-a îndurerat pe părinții săi, care au luptat cu suferința în tot acest timp. În 2022, s-a stins din viață și tatăl său, în urma unor probleme de sănătate. Elena Ciobanu încearcă să treacă peste toată durerea pe care i-a provocat-o moartea celor mai importante persoane din viața sa.

Ce decizie a luat mama lui Răzvan Ciobanu, după ce a rămas văduvă și fără unicul fiu: „Trebuie să îmi fac datoria să merg mai departe'Ce decizie a luat mama lui Răzvan Ciobanu, după ce a rămas văduvă și fără unicul fiu: „Trebuie să îmi fac datoria să merg mai departe'

Elena Ciobanu își deschide ușile pensiunii pe care o deține în Prahova. Pentru că sărbătorile de iarnă se apropie, mama lui Răzvan Ciobanu se pregătește să cazeze turiștii care vor să se relaxeze la munte.

Citește și: Cea mai bună prietenă a lui Răzvan Ciobanu a identificat vinovatul pentru moartea designerului:„E o persoană nou intrată în viaţa lui!'

Citește și:Tribut emoționant adus lui Răzvan Ciobanu la Gala Avanpremiere.Clientele designerului au defilat în creații ale acestuia nemaivăzute până acum

Citește și:De ce nu au făcut Liviu Vârciu și Anda Călin nunta până acum:'Nu ne punem de acord cu…'

Citește și:Titus Antonescu, după ce el și soția lui Nosfe au fost eliminați de la Chefi la cuțite:„Pe tine te iubesc cel mai mult de aici'

Ce decizie a luat mama lui Răzvan Ciobanu, după ce a rămas văduvă și fără unicul fiu

Răzvan Ciobanu s-a stins din viață pe 29 aprilie 2019, în urma unui accident rutier. Creatorul de modă avea o relație apropiată cu mama sa, Elena Ciobanu, iar moartea sa a îndurerat-o foarte tare. În 2022, soțul Elenei Ciobanu a încetat din viață, la trei ani de la moartea fiului său. În prezent, mama lui Răzvan Ciobanu a rămas singură, dar continuă să lupte cu dramele din viața sa. Elena Ciobanu a rămas singură să administreze afacerea familiei Pensiunea Ciobănelul'.

Recent, Elena Ciobanu a mărturisit că se pregătește să deschidă pensiunea pe care o deține în Prahova. Aceasta încearcă să le pregătească clienților momente de neuitat la pensiunea sa.

Sunt bine, ce să fac? Iau viața așa cum vine ea de la Dumnezeu, nu am încotro. Trebuie să dau înainte și să îmi fac datoria să merg mai departe. Prefer să îmi țin durerea pe care o port în suflet doar pentru mine. Nu aș vrea să știe o țară întreagă tot ce este în inima mea. Așa consider eu că este mai bine.De sărbători (n.r – iarnă) o să muncesc la pensiunea familiei cum am făcut și până acum. Turiștii nu au nicio vină că eu am problemele pe care le am. O să gătesc și câte ceva de mâncare în casă, normal, nu o să las masa goală. Nu știu ce anume o să fac momentan…dacă o să fie mâncarea soțului și a fiului meu preferată. O să văd atunci.', a declarat Elena Ciobanu pentru click.ro.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier

Pe 29 aprilie 2019, Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier. Acesta se întoarcea de la mare, iar evenimentul tragic a avut loc între localitățile Săcele și Năvodari. Părinții creatorului de modă au suferit foarte mult în urma morții acestuia, iar tatăl său a decedat din cauza problemelor de sănătate.

Răzvan Ciobanu avea 43 de ani când s-a stins din viață. Creatorul de modă se întoarcea de la o petrecere din Constanța, iar în urma autopsiei, medicii legiști au constatat următoarele:'S-a produs prin anemie acută, urmare a unui politraumatism cu ruptură de aortă cu hemoragie internă, ce a mai asociat ruptură pulmonară, hepatică şi de coloană toracală', au scris doctorii în raport.

Sursa foto: Arhiva VIVA

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter