Ce dietă ține Nicoleta Luciu la 42 de ani: "Ca să slăbesc 30 de kilograme în 6 săptămâni am băut numai ceai, compot și supă de pui"

Publicat pe

Ce dietă ține Nicoleta Luciu la 42 de ani. Nicoleta Luciu este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. La 42 de ani, vedeta are un trup ca tras prin inel, asta pentru că are grijă la produsele pe care le consumă, dar este și adepta dietelor. Iată cum se menține în formă Nicoleta Luciu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Luciu, în vârstă de 42 de ani, este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. A debutat în televiziune acum 20 de ani, când a acceptat postul de asistentă în emisiunea matinală a lui Horia Brenciu, de la Antena 1. De asemenea, de-a lungul timpului, a cochetat și cu actoria, primul ei rol fiind în telenovela ‘Lacrimi de iubire.

Ce dietă ține Nicoleta Luciu la 42 de ani: "Ca să slăbesc 30 de kilograme în 6 săptămâni am băut numai ceai, compot și supă de pui"Ce dietă ține Nicoleta Luciu la 42 de ani: "Ca să slăbesc 30 de kilograme în 6 săptămâni am băut numai ceai, compot și supă de pui"

Pe lângă succesul pe plan profesional, Nicoleta Luciu trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de  Zsolt Csergo, cu care are patru copii. Totuși, după ce a adus pe lume tripleții, s-a ales cu câteva kilograme bune în plus și a ținut dietă, pentru a ajunge la greutatea mult dorită.

Citește și: Cum arată Nicoleta Luciu fără machiaj, la 41 de ani. Și-a surprins fanii

Citește și: Motivul pentru care Nicoleta Luciu apare rar la TV: „Cer mulți bani și, cine mă vrea cu adevărat, se poate'

Citește și: Cum s-au cunoscut Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu și cine a făcut primul pas:„Ea era cu cineva pe-acolo. I-am spus că vreau mulți copii și…’ / EXCLUSIV

Citește și: Daniela Crudu, noi imagini cu burtica de gravidă.Cum s-a filmat fosta asistentă TV

Ce dietă ține Nicoleta Luciu la 42 de ani

Deși are 42 de ani, Nicoleta Luciu arată excepțional și este un exemplu pentru multe tinere din ziua de azi. Totuși, pentru a se menține în formă, vedeta ține o dietă drastică și recunoaște că mănâncă doar pentru a putea supraviețui.

De asemenea, de ceva ani, aceasta a renunțat la carne, lactate, dar și la cafeină și consumă produse vegetale.

„Am un baton pe care trebuie să-l împart în trei, o gură la șase ore. Am mâncat două banane azi. Eu nu mânânc decât să pot să merg pe stradă. Eu vreau să fiu veșnic tânără, de câțiva ani nu mai mănânc carne, nu mai mănânc lactate, cafeină, proteină, am trecut pe vegetal.

Cică îmbătrânești de la ele. Până la 20 de ani mâncam orice voiam și nu se punea un gram pe mine, aveam 48 de kilograme la un moment dat, la 1,76 m, iar brusc după am pus. Ca să slăbesc 30 de kilograme în 6 săptămâni am băut numai ceai, compot și supă de pui',  a declarat Nicoleta Luciu în cadrul unei emisiuni TV. 

Ce spune despre revenirea în televiziune

Era o prezență constantă la TV, însă, după ce a adus pe lume tripleții, a decis să se ocupe îndeaproape de educația acestora. Însă, Nicoleta Luciu a vorbit recent despre întoarcerea în televiziune.

„Sincer, vreau la tv, dar aștept propuneri. Trebuia să merg la anumite reality-show-uri, dar am renunțat. E o perioadă prea lungă fără copii, nu ai cum să lipsești atâta timp de acasă. Am refuzat tot ce mi s-a propus de acest gen. (…) Aștept oferte, nu-i timpul pierdut. Naveta aș face-o. Oricum vin în București o dată sau la două săptămâni la injecții cu aminoacizi, iar o dată pe an îmi pun botox. Trebuie să te întreții. Dar nu fac abuz, a declarat Nicoleta Luciu.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter