Gina Matache, mama Deliei, are probleme de sănătate: "Trebuie să trăim clipa, că nu știm cât ne-a mai rămas"

Publicat pe

Gina Matache este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară de la noi din țară. De asemenea, Gina Matache este mama Deliei Matache, considerată una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. În prag de sărbători, Gina Matache a dezvăluit care este cea mai mare dorință a ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gina Matache se poate declara o femeie împlinită. Are o carieră de succes, dar și o familie minunată. Artista are două fiice care și-au croit singure o carieră impresionantă, iar Oana, fiica ei cea mică, a făcut-o bunică de două ori.

Gina Matache, mama Deliei, are probleme de sănătate: "Trebuie să trăim clipa, că nu știm cât ne-a mai rămas"Gina Matache, mama Deliei, are probleme de sănătate: "Trebuie să trăim clipa, că nu știm cât ne-a mai rămas"

Gina Matache s-a împăcat cu fostul soț, după 15 ani în care au stat despărțiti. Tatăl Deliei s-a întors de pe muntele Athos unde a fost călugăr și a decis să rămână alături de mama artistei. Cei doi se confruntă cu probleme de sănătate și au grijă unul de celălalt în apartamentul în care locuiau pe vremea când erau căsătoriți.

Citește și: Cum se înțelege Gina Matache cu ginerii ei:'Nu ne vedem foarte des și nu ne…'

Citește și:Părinții Deliei s-au împăcat. Gina Matache s-a mutat din nou cu fostul soț, în vechiul apartament:”Trebuie să avem grijă unul de altul”

Citește și:Oana Radu a împlinit 29 de ani. Ce urare i-a făcut soțul ei, Cătălin Dobrescu:„Cea mai ambițioasă femeie'

Citește și: Soția lui Nosfe, mărturisire cu ochii în lacrimi despre perioada grea de doliu:”Zilnic sunt șocuri…”

Ce își dorește Gina Matache, mama Deliei, în prag de sărbători

Gina Matache, în vârstă de 59 de ani, are o carieră incredibilă în industria muzicii, iar fiica ei, Delia, i-a călcat pe urme. Delia Matache este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste de la noi din țară. Gina Matache se poate declara o femeie împlinită, având alături o familie minunată. Are două fiice, Delia și Oana, iar de curând s-a mutat din nou cu fostul soț, de care a stat despărțită 15 ani.

În prag de Sărbători, Gina Matache a dezvăluit care este cea mai mare dorință a ei. „Ce să mai cerem noi la anii noștri? Cred că acum trebuie să trăim clipa, că nu știm cât ne-a mai rămas. Ce-a fost a fost, ce-o să vină o să vedem, trebuie să trăim bine și frumos azi. Nu sunt o persoană pretențioasă, nu vreau multe lucruri”, a spus artista pentru unica.ro.

Gina Matache: „Fetele nu s-au întins niciodată prea mult”

Gina Matache este extrem de mândră de fiicele sale, iar Oana a fost cea care a făcut-o bunică de două ori. Delia are o carieră de succes, iar Oana este o mamă incredibilă pentru copiii ei. La rândul ei, Gina Matache a decis să trăiască liniștită și s-a împăcat cu fostul ei soț, Ion Matache. Vedeta și-a adus aminte de vremurile de demult și a povestit ce dorințe aveau fiicele sale în preajma Crăciunului.

„În schimb, fetele mele, Delia și Oana când au conștientizat ele că vine Moș Crăciun în fiecare an și că trebuie să facă lista cu ce-și doresc, numai asta făceau. Adevărul e că și eu îmi doream să le pun acolo, sub brad, tot ce nu am avut eu, ce credeam că o să le trebuiască. Fetele nu s-au ‘întins niciodată prea mult, vroiau o păpușică și niște dulciuri și erau fericite cu orice primeau.”

Gina Matache are probleme de sănătate

Gina Matache a vorbit despre fiica ei, Delia, dar și despre probleme de sănătate cu care se confruntă. Artista a povestit în emisiunea lui Teo Trandafir că are probleme cu coloana și nu vrea să fie o povară pentru fiicel sale. Conform acesteia, Delia a plătit întotdeauna pentru analizele mamei sale.

Mă macină treaba asta cu sănătatea. Nu vreau să ajung povară pentru copii. Am probleme foarte mari cu coloana. Mâine pot să mă trezesc și să nu mă mai pot da jos din pat. Mi se spune peste tot că sunt probleme ale vârstei. Inclusiv amețeli, dureri de cap. Am avut episoade când mă sculam din pat și voiam să plec. Unde, nu știu. Probabil creierul nu se oxigenează complet. Mi s-au dat sute de explicații, nici eu nu mai știu ce să cred. Nu mă întreba câți bani a dat Delia…', a menționat Gina Matache, mama Deliei.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter