Ce nume poartă Jennifer Lopez după căsătoria cu Ben Affleck: ”Dețin controlul”

Publicat pe

Ce nume poartă Jennifer Lopez după căsătoria cu Ben Affleck. Toată lumea se întreabă dacă artista a rămas la numele ei sau dacă l-a schimbat cu cel al soțului. Ei bine, la câteva luni de la nunta făcută în mare secret, cântăreața a dat cărțile pe față. Mai mult decât atât, a oferit detalii din mariajul lor, dar și despre cum se înțeleg după ce s-au regăsit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Vara aceasta, în luna iulie, Jennifer Lopez s-a căsătorit cu Ben Affleck în Las Vegas, totul în mare secret. Mai mult decât atât, luna următoare, artista a avut parte de încă o nuntă luxoasă care a ținut trei zile. Petrecerea fastuoasă a avut loc pe proprietatea noului ei soț din Georgia. Toată lumea a fost impresioantă de deciziile cântăreței, însă totodată marea curiozitate este ce nume poartă Jennifer Lopez după căsătoria cu Ben Affleck.

Ce nume poartă Jennifer Lopez după căsătoria cu Ben Affleck: 'Dețin controlul'Ce nume poartă Jennifer Lopez după căsătoria cu Ben Affleck: 'Dețin controlul'

Pentru a nu lăsa loc de interpretări și de speculații, Jennifer Lopez a dat detalii intime privind mariajul ei. Nu doar că a mărturisit ce nume poartă acum, ci a povestit și cum se înțelege cu Ben Affleck. Ținând cont de faptul că celebrul cuplu a reluat realația la o distanță de două decenii de la prima lor logodnă, nu sunt puțini cei ce se întreabă cum decurg lucrurile între ei acum.

Citește și: Imagini cu cele trei rochii de mireasă purtate de Jennifer Lopez la nunta cu Ben Affleck.Cât a plătit artista pentru ele

Citește și: Ben Affleck, imagini virale din luna de miere cu Jennifer Lopez.Actorul a dormit cu gura căscată, în timpul unei plimbări cu barca

Citește și: Ce pofte are Andreea Antonescu, însărcinată cu al doilea copil:„Mănânc…'. A decis ca Andreea Bălan să nu mai fie nașa bebelușului

Citește și: Cum arată soacra Deliei. Artista și mama lui Răzvan Munteanu au jucat sârba în sufragerie:„Băi, nu așa, băi!'

Ce nume poartă Jennifer Lopez după căsătoria cu Ben Affleck

Jennifer Lopez a declarat pentru o revistă internațională faptul că după căsătorie poartă numele partenerului ei de viață. Deși are un nume sonor, fiind cunoscută oriunde în lume drept Jennifer Lopez, artista a considerat un gest de romantism și iubire pură să preia numele soțului ei. Totuși, a specificat că în continuare o să rămână pentru public cu același nume, fiind schimbat doar în acte.

Oamenii îmi vor spune Jennifer Lopez, dar numele meu legal va fi doamna Affleck pentru că suntem împreună. Suntem soț și soție. Sunt mândră de asta. Nu cred că este o problemă. Este o mișcare de putere. Dețin controlul deplin al vieții mele și mă simt puternică ca persoană și ca femeie. Pot înțelege că oamenii au anumite păreri despre asta și este ok. Dacă mă întrebi cum mă face să mă simt, simt că este un gest romantic. Este despre tradiție și romantism pentru mine. Sunt genul acela de femeie', a declarat artista pentru o revistă internațională.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au mai fost căsătoriți

În urmă cu 20 de ani, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au iubit nebunește. Deși dragostea era una mare, discuțiile au intervenit între ei, astfel că au ajuns să pună punct poveștii de iubire. Ani mai târziu însă, s-au reîntâlnit și au realizat că flacăra dintre ei este în continuare aprinsă. Acum, cei doi formează din nou o familie, fiind soț și soție cu acte în regulă.

'Am simțit întotdeauna că există o dragoste adevărată acolo, o iubire adevărată. Oamenii din viața mea știu că a fost o persoană foarte, foarte specială în viața mea. Când ne-am reconectat, acele sentimente pentru mine erau încă foarte reale… Noi doi, ne-am pierdut si ne-am gasit. Tot ce ne-am dorit vreodată a fost să ajungem într-un moment de pace în viețile noastre, unde am simțit cu adevărat acel tip de iubire pe care o simți când ești foarte tânăr și ne întrebăm dacă putem avea din nou asta.', a mai adăugat cântăreața.

Artista și Ben Affleck și-au refăcut viețile după ce s-au despărțit

Au ajuns de comun acord la decizia de a merge fiecare pe drumul său. Ambii și-au refăcut viețile și s-au căsătorit, din rodul iubirii rezultând și copii. În timp ce actorul s-a căsătorit cu Jennifer Gardner, având trei copii împreună, cântăreața și-a găsit liniștea în brațele lui Marc Anthony cu care are gemeni. Relațiile în care erau angrenați au ajuns la sfârșit însă, iar 20 de ani mai târziu, dragostea le-a demonstrat că sunt făcuți unul pentru altul, fiind suflete pereche.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter