"Am scos colecistul, s-a întâmplat un fibrom, am operat un genunchi. O incontinență urinară, am rezolvat-o și pe aia. Aaa, o hernie!" Mihaela Tatu, totul despre problemele ei de sănătate

Publicat pe

Ce probleme de sănătate a avut Mihaela Tatu. Mihaela Tatu a făcut dezvăluiri dureroase despre problemele de sănătate. De-a lungul timpului, toată lumea se întreba ce face și cum se simte fosta prezentatoare TV după ce a renunțat la televiziune. Din nefericire, lucrurile nu au stat chiar bine pentru ea. La 59 de ani, Mihaela Tatu a trecut prin multe neplăceri, dar mai ales probleme de sănătate!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce probleme de sănătate a avut Mihaela Tatu. Mihaela Tatu are un trecut destul de tumultuos și care nu-i aduce zâmbetul pe buze. Ajunsă la frumoasa vârstă de 59 de ani, a avut parte de numeroase cumpene în viață. Unele dintre ele și cele mai grave se referă chiar la probleme de sănătate. Nu o dată, ci de mai multe ori a ajuns pe mâinile medicilor fiind într-o stare deloc bună.

"Am scos colecistul, s-a întâmplat un fibrom, am operat un genunchi. O incontinență urinară, am rezolvat-o și pe aia. Aaa, o hernie!" Mihaela Tatu, totul despre problemele ei de sănătate"Am scos colecistul, s-a întâmplat un fibrom, am operat un genunchi. O incontinență urinară, am rezolvat-o și pe aia. Aaa, o hernie!" Mihaela Tatu, totul despre problemele ei de sănătate

Mihaela Tatu a fost reținută în a vorbi despre problemele cu care s-a confruntat până acum. Totuși, în cadrul unui podcast a decis să vorbească fără perdea despre toate clipele grele din viața ei. Nu doar că a declarat care au fost acelea, ci și cum a reușit să treacă peste el cu zâmbetul pe buze, fiind mai puternică ca niciodată.

Citește și: Din ce câștigă bani Mihaela Tatu, după ce s-a retras din televiziune:„Eu am fost invitată să…'

Citește și: Mihaela Tatu s-a ales cu grave probleme de sănătate din cauza emisiunii „De 3 x femeie”:”Am avut și depresie”

Citește și: Nicole Cherry și fiica ei au probleme de sănătate:'Nu știu ce să mai fac'

Citește și: Anca Țurcașiu primește multe propuneri indecente, după divorț:”Unii sunt destul de agresivi, dar…”

Ce probleme de sănătate a avut Mihaela Tatu

Diagnosticată cu fibrom uterin, Mihaela Tatu a luat o pauză de la televiziune. Ajunsă însă pe mâinile medicilor, a trecut prin mai multe investigații medicale și a aflat despre probleme de sănătate la care nu s-ar fi gândit vreodată. Fosta prezentatoare TV a fost operată în nenumărate rânduri și nimic nu a mai fost la fel apoi.

„În dorința de a pătrunde în adâncul ființei tale, ispitele sunt tot mai mari, provocările pe câmpul fizic sunt mai mari. Am mai scos un colecist, s-a întâmplat un fibrom, am mai operat un genunchi. O incontinență urinară, am rezolvat-o și pe aia. Aaa, o hernie!

Au fost note de plată. Nu am trăit degeaba 50 de ani, am trăit! Am avut un club, am fumat până acum 11 ani. În club nu am stat să beau apă plată. Au fost nopți nedormite', a completat Mihaela Tatu, conform Fanatik.

Mihaela Tatu a încercat să se întoarcă în televiziune

Nu a vrut ca problemele de sănătate să fie motivul carierei sale în televiziune, așa că s-a luptat. Mihaela Tatu a încercat să se întoarcă și a fost primită cu brațele deschise. Problema a fost însă că nu își mai găsea locul. Abia apoi a constatat faptul că mulți ani a mers la muncă doar pentru bani, și nu pentru că era vorba de pasiune la mijloc.

„Am avut o lungă perioadă de timp, conștient sau inconștient, comunicare pasivă, în care am tăcut, chiar dacă am fost nemulțumită. M-am dus acasă și am zis că nu-mi place, că e împotriva principiilor mele. Am zis că merg mai departe într-o zonă care nu-mi aduce satisfacții.(…)

Abia acum se vorbește despre sindromul prezenteismului, să te duci la serviciu și dacă ești bolnav. Ăla a fost începutul. Nu mă așteptam ca într-o fracțiune de secundă să se năruiască tot', a declarat Mihaela Tatu.

Mihaela Tatu: 'Am avut depresie'

Pe lângă numeroasele probleme de sănătate cu care s-a confruntat de-a lungul timpului, Mihaela Tatu a suferit și de depresie. Fosta prezentatoare TV a mărturisit că își călca pe principii și făcea tot ceea ce nu-i aducea zâmbetul pe buze, doar pentru a-și întreține familia.

'Eram singura femeie care întreținea trei femei și cu soră-mea, patru. Mama era bolnavă acasă, la Brașov, trebuia să am grijă de ea. Ioana (n.r. – fiica) era la facultate. Sora mea, Dumnezeu s-o odihnească, avea nevoie de sprijinul meu. A fost o perioadă greoaie. Eu le-am dus, însă toate astea s-au regăsit în câmpul fizic. (…) Am avut și depresie.', a mai declarat Mihaela Tatu în cadrului podcast-ului.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter