Ce relație este acum între Virgil Ianțu și Andreea Raicu, după ce s-a spus că au format un cuplu: ”Ne potriveam foarte bine, ne completam...”

Publicat pe

Ce relație este acum între Virgil Ianțu și Andreea Raicu! Toată lumea se întreabă ce legătură este între cei doi, după ce ani la rând s-a zvonit că au format un cuplu în trecut. De mai bine de 17 ani, Virgil Ianțu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Roxana, femeia alături de care are și o fată, însă speculațiile continuă să apară. Acum, prezentatorul TV a vorbit fără perdea despre trecutul lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Virgil Ianțu se poate considera un bărbat cu adevărat împlinit. Are o parteneră de viață frumoasă și devotată, care i-a dăruit și o fetiță, familia lor fiind una model. Totuși, în continuare se vorbește despre trecutul lui amoros. Cu toate că nu s-a afișat cu vreo femeie din lumea mondenă, se zvonește de ani buni că s-ar fi iubit cu mai multe dintre ele, una fiind chiar Andreea Raicu.

Ce relație este acum între Virgil Ianțu și Andreea Raicu, după ce s-a spus că au format un cuplu: 'Ne potriveam foarte bine, ne completam...'Ce relație este acum între Virgil Ianțu și Andreea Raicu, după ce s-a spus că au format un cuplu: 'Ne potriveam foarte bine, ne completam...'

A lăsat gura lumii să vorbească ani la rând, însă acum a fost mai sincer ca niciodată și a vorbit fără perdea. Discret, așa cum a fost întotdeauna, când a venit vorba de viața lui privată, Virgil Ianțu a lăsat adevărul să iasă la iveală. De asemenea, a spus și în ce relații este cu Andreea Raicu după aceste zvonuri.

Citește și: Cine este Virgil Ianțu.Totul despre cariera și viața lui personală

Citește și: Cum a cerut-o de soție Virgil Ianțu pe iubita lui, Roxana:„Ne iubim de 20 de ani'

Citește și: Theo Rose a susținut primul concert după ce s-a aflat că este însărcinată.A îmbrăcat o ținută sexy, cu abdomenul la vedere

Citește și: Celia și Bogdan de la Insula Iubirii s-au căsătorit.Primele imagini de la nuntă

Ce relație este acum între Virgil Ianțu și Andreea Raicu, după ce s-a spus că au format un cuplu

S-a speculat că Virgil Ianțu ar fi fost împreună cu Andreea Raicu, Iulia Vântur și actrița Mirela Zeța. Prezentatorul TV a ignorat la vremea respectivă zvonurile, însă acum a vrut să lămurească situația. Invitat în emisiunea '40 de întrebări cu Denise Rifai', acesta a explicat că toate cele apărute l-au amuzat copios și nu a dorit la vremea aceea să ofere explicații.

„Sunt cuminte și discret cu viața mea intimă. În special cea legată de familie. Arăt doar cât trebuie să arăt. Îmi face plăcere să ofer publicului, pentru că știu că are nevoie mai mult decât ceea ce se vede la televizor. E firesc. Legat de acele episoade apărute în presă, au fost amuzante.

La primul episod, de exemplu, eu am avut o perioadă în care mă împrietenisem cu cei din Mondenii, filmasem un sezon împreună și puteam foarte bine să fiu cuplat și cu Bendeac. Cu Iulia Vântur, cred că din acea seară ne-am mai văzut de două ori și atunci fusese o gală, din ce îmi amintesc. Sunt cuminte', a mărturisit Virgil Ianțu la Kanal D.

Virgil Ianțu despre Andreea Raicu: 'Da, exista o chimie'

În anii 2000, toată lumea vorbea despre Virgil Ianțu și Andreea Raicu. Toți au crezut la vremea aceea că ar forma un cuplu. Zvonurile însă au fost înlăturate 22 de ani mai târziu. Prezentatorul TV a vorbit clar și a dat de înțeles că toată conexiunea dintre ei făcea parte din relația profesională și doar atât.

Este o bucurie să prezinți, să fii alături de ea pe scenă. Ea are încredere în mine, de fiecare dată când apărem împreună, toată lumea zicea că trebuie să facem emisiuni împreună. Da, exista o chimie, eram un cuplu pe scenă, care dădea foarte bine, ne potriveam foarte bine, ne completam, ne susțineam și cred că atunci când un bărbat și o femeie apar pe scenă în calitate de prezentatori, cred că trebuie să transpară strălucirea amândurora și să existe un respect, dar și generozitate din partea partenerului.', a mărturisit Virgil Ianțu, la „40 de Întrebări cu Denise Rifai'.

Cum se înțelege Virgil Ianțu cu Andreea Raicu acum

Au fost ani buni colegi de breaslă și au stat pe aceeasi scenă, iar apoi s-a zvonit că ar forma un cuplu. Virgil Ianțu a eliminat astfel de speculații, iar curiozitatea care stă pe buzele tuturor este cum se înțeleg acum. Spre uimirea tuturor, cei doi au o relație de prietenie, iar prezentatorul TV susține că mereu se poate baza pe ea și invers.

'Oamenii au nevoie să vadă ironia față de partener. Se folosește asta destul de des. O prezentare alături de Andreea Raicu era strălucitoare și pe mine mă onora. Ne pregăteam împreună, iar astăzi ne vedem și ne susținem în tot ceea ce facem. Andreea Raicu este un partener și un prieten pe care te poți baza oricând', a mai mărturisit Virgil Ianțu, la „40 de Întrebări cu Denise Rifai'.

De ce nu s-a căsătorit Virgil Ianțu cu mama fiicei sale

Virgil Ianțu și partenera lui de viață trpiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cu toate astea, deși a cerut-o în căsătorie pe Roxana, mama fiicei sale, nunta a întârziat să apară. Pentru a nu lăsa loc de interpretări, în spirit de glumă, prezentatorul TV a declarat că are nevoie de mai mult timp pentru a-și cunoaște femeia de lângă el.

„Cererea a fost făcută și acceptată. De aici încolo…va veni și momentul ăsta. Suntem mult prea tineri pentru căsătorie. Avem nevoie de timp, vrem să ne cunoaștem mai bine’, a povestit Virgil Ianțu în exclusivitate pentru EGO.ro.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter