Sonia Argint, despre relația dintre Tiberiu Argint și Andreea Bălan: "Nu a mai funcționat și..."

Publicat pe

Sonia Argint a devenit cunoscută ca fiind una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Recent, vedeta a participat la deschiderea unui magazin de parfumuri într-un mall din Capitală și a vorbit despre relația pe care fratele său, Tiberiu Argint a avut-o cu Andreea Bălan.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Sonia Argint este sora lui Tiberiu Argint, fostul iubit al Andreei Bălan. Artista s-a cuplat cu afaceristul la scurt timp după ce s-a despărțit de Geirge Burcea, tatăl fiicelor sale. Deși părea că relația lor este una serioasă, după aproximativ un an, cei doi s-au despărțit.

Sonia Argint, despre relația dintre Tiberiu Argint și Andreea Bălan: "Nu a mai funcționat și..."Sonia Argint, despre relația dintre Tiberiu Argint și Andreea Bălan: "Nu a mai funcționat și..."

Sonia Argint a vorbit recent despre relația fratelui său cu Andreea Bălan. Despărțirea celor doi a luat prin surprindere multe persoane, mai ales că relația lor părea destul de serioasă. Cu toate astea, Tiberiu Argint nu a vorbit niciodată despre legătura amoroasă pe care a avut-o cu artista.

Citește și: Andreea Bălan s-a întâlnit cu Tiberiu Argint, fostul ei iubit, la un eveniment monden.Cum a reacționat artista

Citește și:Andreea Bălan, declarații neașteptate după ce s-a despărțit de Tiberiu Argint:”Iubesc și sunt iubită”

Citește și:Ce declarație de dragoste a primit Alin Oprea din partea iubitei, de ziua lui:”Nu te voi dezamăgi niciodată”

Citește și:Preotul Calistrat, filmat când ceartă enoriașii că dau puțini bani la biserică:”La vrăjitoare dai o mie de lei și la mine vii cu 5 lei?”

Sonia Argint, despre relația dintre Tiberiu Argint și Andreea Bălan

Sonia Argint a reușit să capteze atenția la lansarea unui magazin de parfumuri ce a avut loc într-un mall din Capitală. Sonia a purtat o rochie roșie, elegantă, cu care a reușit să impresioneze multă lume. Sonia are o relație specială cu fratele său, Tiberiu Argint. Jurnalista a vorbit despre relația pe care fratele său a avut-o cu Andreea Bălan. Cei doi au format un cuplu aproximativ un an, iar la finalul anului trecut s-au despărțit. Sonia Argint a vorbit despre atitudinea pe care Tiberiu a avut-o după despărțirea de artistă. Afaceristul nu a vorbit niciodată despre fosta relație, preferând să fie discret.

Nu cred că a fost niciun scandal, a fost pur și simplu o relație care nu a mai funcționat și s-a terminat.(…)Atitudinea fiecăruia dintre noi, in anumite etape ale vieții, vine în urma educației pe care am primit-o acasă. Niciunul dintre noi, de-a lungul timpului, nu și-a dorit expunerea vieții personale. Eu nu doresc să îmi vând viața, viața mea nu este de vânzare, viața mea este viața mea. Și dau din ea atât cât doresc. La fel este valabil și pentru el.Nu mi-am folosit tot ce a însemnat familie, partener, copii… au fost undeva acolo alături de mine, se știe că există, dar nu i-am scos în față, nu vreau să fie uneltele mele de marketing.”, a spus Sonia Argint pentru ciao.ro.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au întâlnit la un eveniment monden

Zilele trecute, Andreea Bălan s-a întâlnit cu fostul ei iubit, Tiberiu Argint, la un eveniment monden. Afaceristul era alături de sora lui, Sonia Argint, în timp ce a dat nas în nas cu artista. Cei doi s-au ignorat, iar Andreea a salutat-o și îmbrățișat-o pe sora lui Tiberiu.

Andreea Bălan a devenit precaută în ceea ce privește alegerea unui bărbat în viața sa. Vedeta a trecut prin multe relații eșuate, iar acum își dorește să își țină relațiile cât mai discrete.

Când o să fie ceva foarte adânc, profund și voi fi foarte sigură, probabil că voi spune sau pur și simplu mă veți vedea. Mă concentrez foarte mult pe creșterea Elluței și a Clăriței. Tot timpul am curaj să iubesc. Eu mă îndrăgostesc. Destul de des. Mie îmi place să iubesc și sunt foarte deschisă iubirii, mai ales acum, de când sunt pe această cale spirituală. Eu sunt foarte deschisă, în general, să învăț, și sunt foarte deschisă la iubire. (…)”, a declarat Andreea in urma cu ceva timp.

Andreea Bălan și Sonia Argint au rămas prietene

Sonia Argint și Andreea Bălan, fosta iubită a fratelui său, au rămas în relații bune. În timp ce artista avea o relație cu fratele jurnalistei, cele două ieșeau foarte des împreună. În urmă cu câteva luni, Sonia ne-a dezvăluit că se înțelege bine cu Andreea, chiar dacă s-a despărțit de fratele său.

Eu cred în niște relații absolut civilizate, firești, între oameni care lucrează în domenii similare și care au o simpatie declarată una pentru cealaltă și nu văd de ce ar dispărea doar pentru că relația personală a uneia dintre noi s-a schimbat. Pentru mine, chestiile astea țin de educație și de felul în care te raportezi la niște oameni și de niște lucruri pe care le-ai spus. Dacă eu am spus că îmi place de tine, o să îmi placă de tine în continuare, trebuie să îmi faci tu mie ceva ca să mă supăr', ne-a mărturisit Sonia.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter