Ce vedete îi iau la roast pe jurații de la Stand-Up Revolution, în ediția specială. Dan Badea, în lacrimi după momentul soției: „Plânge la o emisiune de umor”

Publicat pe

Ce vedete îi iau la roast pe jurații de la Stand-Up Revolution, în ediția specială. În această săptămână, show-ul de comedie va avea o ediție specială, numită „Celebrities Twist'. Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, mai multe persoane publice vor urca pe scenă și îi vor încânta pe cei cinci jurați cu momente inedite de roast. Iată care sunt primele nume anunțate de producătorii emisiunii!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce vedete îi iau la roast pe jurații de la Stand-Up Revolution, în ediția specială. Teo, Vio, Costel, Maria Popovici și Dan Badea au primit cu entuziasm vestea galei „Stand-Up Revolution', care va fi difuzată astăzi, de la 16:30, pe Antena 1. Pe parcursul întregii săptămâni, vedetele din România vor urca pe scena emisiunii și le vor dedica momente de roast celor cinci comedianți aflați în juriu. Momentele sunt pline de umor și emoție, dar și de replici acide. Emisiunea de divertisment a debutat în urmă cu un an și este prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț.

Ce vedete îi iau la roast pe jurații de la Stand-Up Revolution, în ediția specială. Dan Badea, în lacrimi după momentul soției: „Plânge la o emisiune de umor'Ce vedete îi iau la roast pe jurații de la Stand-Up Revolution, în ediția specială. Dan Badea, în lacrimi după momentul soției: „Plânge la o emisiune de umor'

Ce vedete urcă pe scena „Stand-Up Revolution'. Celebrities Twist este ediția specială care dă astăzi startul programului de sărbătoare ce va dura toată săptămâna aceasta la Antena 1. Cu această ocazie, celebritățile din România vor susține numere fabuloase de roast.

Citește și: Cine este Teo de la Stand-Up Revolution.Claudiu Mihail Teohari e căsătorit și a cântat într-o trupă rock

Citește și: Loredana Groza, roast senzațional pe scena „Stand-Up Revolution':„Bărbații sunt pe cale de dispariție!'

Citește și: Ilie Năstase neagă despărțirea de Ioana Simion, deși ea a spus că ruptura e definitivă:„Stau cu ea în aceeași casă. De ce să mă împac, când noi doi nu am fost certați?'

Citește și: Niculae Bădălău s-a distrat la ziua nepotului său, cu o zi înainte să fie reținut de DNA.Imagini de la petrecere

Ce vedete îi iau la roast pe jurații de la Stand-Up Revolution, în ediția specială

Nicoleta Luciu, Cuza, Ioana Ginghină, Dorian Popa, Mădălina Badea, Maria Constantin, Cătălin Cazacu, Nick de la N&D și Lino Golden sunt invitații care îi vor pune pe gânduri pe jurații Stand-Up Revolution.

„Prima ediție specială Stand-Up Revolution, bineînțeles, cum putea să fie decât pe inima mea: cu vedete!, a declarat Teo, iar Dan Badea a mărturisit: „Vrei să vezi și pe altcineva în postura asta! Mă, cum?! O dă bine, n-o dă bine, are emoții. Știu o grămadă din industria muzicală care sunt foarte haioși.

Maria Constantin, Cuza, Lino Golden, Nick de la N&D și Dorian Popa au confirmat dezvăluirea lui Dan Badea. Cei cinci au venit cu glume pe placul fiecărui jurat și nu s-au sfiit să-i ia la roast pe unii dintre ei. Nici alte vedete din showbiz nu au scăpat de roasturile lor.

Dorian Popa: „Trebuie să aveți o dietă echilibrată'

Dorian Popa va urca pe scena „Stand-Up Revolution' și va susține un moment umoristic legat de sport și alimentația sănătoasă.

Pentru mine este foarte important sportul, pentru că trebuie să-mi placă neapărat ceea ce văd în oglindă, motiv pentru care eu, în fața oglinzii, mi-am pus două șaorme și două gantere de câte 20 de kilograme. Trebuie să aveți o dietă echilibrată și mare atenție, fraților! Asta nu înseamnă să țineți într-o mână o pizza și în cealaltă, o altă pizza cu care să echilibrați balanța, a spus Dorian Popa.

Dan Badea, luat la roast de soția sa

Apariția Mădălinei Badea pe scena Stand-Up Revolution a fost de departe cea mai încărcată de emoții. Acestea au atins cote atât de mari, încât, cei cinci jurați s-au simțit ca într-un roller coaster emotional. Dan Badea, soțul ei, a izbucnit în lacrimi la finalul momentului de stand-up.

Mă văd nevoită să recunosc: nu am venit aici să fac un roast. Am venit să văd dacă Dănuț este într-adevăr acolo unde spune că este: la muncă! Dănuț este singurul comedian din lume care plânge la o emisiune de umor, a spus Mădălina Badea, vizibil emoționată.

Cuza: „Toată lumea are podcast, mai puțin Dan Badea'

Cătălin Cazacu a venit la Celebrities Twist cu glume inspirate din propria viață.

„Mersul pe două roți nu este pentru toată lumea, că, dacă ar fi fost, ar fi fost plin de motocicliști! (…). O altă chestie care mă deranjează la cei care merg cu trotinetele: merg pe trotuar! În 2022, cine mai merge pe trotuar?! Că trotuarul e pentru mașini, motociclete și cei care își parchează rulotele, a spus multiplul campion la motociclism.

Și Cuza a făcut un număr de stand-up tot inspirat din propriile experiențe, convingeri: „Știți cum cred eu că o să vină sfârșitul lumii? Dacă încă două vedete din România își fac podcast, vă jur că sar serverele în aer de la YouTube. Ăștia nu se așteptau la un volum atât de mare! Deja toată lumea are podcast… bine, mai puțin Dan Badea.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter