Celia și Bogdan de la Insula Iubirii s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă

Publicat pe

Celia și Bogdan de la Insula Iubirii s-au căsătorit. Celia și Bogdan formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Insula iubirii. Cei doi s-au logodit în cadrul emisiunii, iar weekend-ul acesta au decis să facă pasul cel mare. Iată cum au arătat în ziua cea mare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Celia și Bogdan au decis să participe la Insula Iubirii pentru a-și testa relația. Totuși, după doar câteva zile petrecute în competiție, cei doi îndrăgostiți au izbucnit în lacrimi și chiar au spus că nu pot sta unul fără celălalt. 

Celia și Bogdan de la Insula Iubirii s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntăCelia și Bogdan de la Insula Iubirii s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă

După șase zile în care au stat separat, Celia și Bogdan s-au revăzut la ceremonia specială a focului. Tânărul și-a luat inima în dinți și a decis să îi pună întrebarea ce mare partenerei sale, iar răspunsul a fost unul pozitiv. Weekend-ul acesta, foștii concurenți de la Insula iubirii s-au căsătorit, iar primele imagini de la eveniment au apărut deja pe rețelele sociale.

Citește și: Celia și Bogdan au izbucnit în lacrimi la Insula Iubirii:„Uită-te la mine, sunt sub pământ!'

Citește și: Celia și Bogdan s-au logodit la Insula Iubirii. Cei doi au părăsit emisiunea:”După acest test avem nunta”

Citește și: Însărcinată în 7 luni, Roxana Hulpe a ales numele copilului: „Unul dintre ele va fi…'. Vedeta de la PRO TV caută bonă

Citește și: Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, mesaj emoționant în ziua în care fiul lor, Liam, a împlinit șase luni: „Te iubim!”

Celia și Bogdan de la Insula Iubirii s-au căsătorit

Bogdan a decis să o ceară în căsătorie pe Celia la Insula Iubirii. ‘Când mi s-a oferit șansa am zis să hotărăști tu. Mai am ceva să-ți spun, am fost foarte trist fără tine și am realizat și mai mult cât te iubesc și vreau să fac acest lucru. Vreau să trăiesc cu tine pentru totdeauna, vrei să accepți asta, i-a zis Bogdan Celiei la cel mai important moment din viața lor.

Weekend-ul acesta, cei doi îndrăgostiți au pășit în fața ofițerului de stare civilă și au spus cel mai sincer DA din viața lor. Pe rețelele sociale au apărut și primele imagini de la eveniment, iar fanii au putut vedea astfel și ce ținute au purtat aceștia. În timp ce iubita lui Bogdan a optat pentru o rochie lungă, albă, cu spatele gol, bărbatul a ales să poarte un costum albastru. Cei doi au strălucit la propriu în cea mai importantă zi din viața lor.

Celia și Bogdan s-au logodit la Insula iubirii

Amintim faptul că Bogdan și Celia au decis să părăsească emisiunea Insula iubirii la doar câteva zile de începerea ei, după ce s-au logodit. Totodată, Bogdan a ținut să precizeze că a pregătit totul din momentul în care a plecat din România. A cumpărat inelul și s-a gândit la momentul în care o să i-l ofere Celiei.

Încă de la plecare din țară i-am cumpărat inelul. Eu am venit cu el, neștiind 100% sigur dacă o să vină sau nu. Dacă nu se întâmpla acum, se întâmpla la sfârșitul celor 21 de zile, a declarat Bogdan.

sursă foto- Facebook și captură de ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter