Cine este Ioana Scărlătescu, prezentatoarea rubricii Meteo de la Antena 1. E verișoara Adelei Popescu

Publicat pe

Ioana Scărlătescu este noua prezentatoare a rubricii Meteo de la Antena 1. Figura ei este una cunoscută, întrucât a mai fost văzută pe micul ecran nu doar pentru a prezenta vremea, dar și în calitate de actriță. În plus, Ioana Scărlătescu este verișoara Adelei Popescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La Observatorul de la Antena 1 s-a instalat o nouă vedetă în calitate de prezentatoare a rubricii meteo: Ioana Scărlătescu.

„Schimbi locul, schimbi norocul, spune o vorba din popor! Astăzi am calcat cu pași firavi, respirație scurtă și puls intens în platoul Observator pentru primul direct de aici. Mie mi se pare ca ne potrivim! În plus, am primit o mulțime de mesaje în care este laudată echipa cu care lucrez și de abia aștept să îmi cunosc toți colegii mai bine. Stiți unde mă vedeți de acum”, a transmis Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu, de la TVR la Antena 1

Înainte de a pleca de la TVR și a veni la Antena 1, Ioana Scărlătescu a transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

„Un nou capitol s-a încheiat. Nu am apucat să ne luăm la revedere cum se face, așa că îți scriu.

Dragă TVR, îți mulțumesc pentru toate lecțiile oferite, pentru toți oamenii pe care i-am cunoscut. Am trecut prin perioada asta grea pentru toată lumea împreună și sunt recunoscătoare pentru tot ce am învățat aici. M-ai transformat. Iau cu mine toate bucuriile și amintirile frumoase. Mulțumesc că m-ai adus înapoi în televiziune, când renunțasem total la gândul ăsta!'

P.S: ne revedem curând pe micile ecrane”, a scris Ioana Scărlătescu pe Instagram.

Ioana Scărlătescu a jucat în telenovele românești

Ioana Scărlătescu este din Drăgășani, județul Vâlcea, are 31 de ani, a absolvit Facultatea de Regie-Film, fiind licențiată în cinematografie și televiziune.

Citește și: Într-un exces de furie, Brigitte a dezvăluit motivul pentru care Florin Pastramă a agresat-o la shaormerie:'Lui îi e milă de toți, dar de mine…'

Dacă multora li s-a părut figura sa cunoscută este pentru că, în trecut, în urmă cu aproape 14 ani, Ioana Scărlătescu și-a făcut apariția în mai multe telenovele românești. A debutat în 2006, pe când avea doar 17 ani, în telenovela „Iubire ca în filme”, un an mai târziu a fost distribuită în „Războiul sexelor”. În 2008 a jucat în „Îngerașii”, apoi în „State de România” și „Moștenirea”. De asemenea, și-a făcut apariția și în câteva secvențe din filmul „Doctori de mame”.

Citește și: Mircea Badea o atacă pe Dana Budeanu:„La London School of Econnomics o fi fost să ude buretele'

Ioana Scărlătescu iubește dansurile latino, motiv pentru care a făcut cursuri dans timp de 2 ani cu Mihai Petre, la Scoala Sfantul Elefterie Nr. 150 din București.

Este verișoara Adelei Popescu și, înainte de a semna contractul cu Antena 1, a mai putut fi văzută la TVR, Dolce Sport, România TV, unde a prezentat „România de Vreme”, notează click.ro.

Citește și: Lidia Buble, mesaj neașteptat, după ce au apărut imaginile din Istanbul cu Răzvan Simion și femeia misterioasă:'Nu contează cu cine…'

Cine este Ioana Scărlătescu, prezentatoarea rubricii Meteo de la Antena 1. E verișoara Adelei PopescuCine este Ioana Scărlătescu, prezentatoarea rubricii Meteo de la Antena 1. E verișoara Adelei Popescu

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter