Constantin Enceanu încă suferă după moartea lui Petrică Mîțu Stoian: "Ai lăsat jale și durere grea în urma ta..."

Publicat pe

Constantin Enceanu este în continuare afectat de moartea colegului și prietenului său Petrică Mîțu Stoian. Regretatul interpret de muzică populară a încetat din viață pe 6 noiembrie 2021, lăsând în urmă multă durere. Constantin Enceanu și-a anulat participarea la spctacol, dar a transmis un mesaj emoționant pentru regretatul artist.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Constantin Enceanu și Petrică Mîțu Stoian au fost colegi de scenă, dar și prieteni foarte bune. Pe scenă încântau împreună spectatorii care îi ascultau cu drag, iar în afara ei aveau o relație de prietenie specială. Pe 6 noiembrie s-a împlinit un an de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian, iar Enceanu a transmis un mesaj emoționant la spectacolul organizat în memoria cântărețului.

Constantin Enceanu încă suferă după moartea lui Petrică Mîțu Stoian: "Ai lăsat jale și durere grea în urma ta..."Constantin Enceanu încă suferă după moartea lui Petrică Mîțu Stoian: "Ai lăsat jale și durere grea în urma ta..."

Artistul și-a anulat participarea la spectacol din cauza unor probleme medicale, dar, a transmis un mesaj video. Constantin Enceanu i-a emoționant pe spectatorii veniți la spectacolul organizat în memoria lui Petrică Mîțu Stoian.

Citește și: Niculina Stoican organizează un spectacol in memoriam Petrică Mîțu Stoian, deși familia lui a interzis să i se folosească numele:„Noi ne facem datoria' / EXCLUSIV

Citește și:Surorile lui Petrică Mîțu Stoian, implicate într-un nou scandal la un an de la moartea artistului:'Au uitat că l-am ajutat'

Citește și:Mama lui Theo Rose, replică dură pentru Carmen Harra, după ce clarvăzătoarea a spus că relația dintre fiica ei și Anghel Damian nu va dura: „Este urât să…”

Citește și: Dana Badea de la Insula Iubirii susține că a fost agresată de iubit:„Am pierdut copilul pentru că m-a bătut el'. Fosta ispită a chemat Poliția

Constantin Enceanu a transmis un mesaj emoționant, la spectacolul organizat în memoria lui Petrică Mîțu Stoian

Constantin Enceanu a legat o prietenie specială cu Petrică Mîțu Stoian, iar moartea artistului l-a îndurerat foarte mult pe interpretul de muzică populară. Pe 6 noiembrie s-a împlinit un an de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian, iar impresarul lui a organizat un spectacol în memoria acestuia. Constantin Enceanu și-a anulat participarea la eveniment din cauza unor probleme medicale, dar a transmis un mesaj video emoționant.

Petre, ce să spun despre tine? Că ai fost cel mai bun prieten al meu? Ce să spun despre tine, că mă gândesc la tine mereu? Ce să spun despre tine, Petre? Că împreună am cântat oamenilor cântece de dragoste și dor…Ce să spun despre tine? Ai lăsat jale și durere grea în urma ta… Ce să spun despre tine, Petre? Că mi-e dor, mi-e dor, mi-e dor… și mai am multe de spus! Dar ți le voi spune când ne vom întâlni acolo, sus!',  este mesajul transmis de Constantin Enceanu în timpul evenimentului de la Sala Palatului.

Cum l-a cunoscut Constantin Enceanu pe Petrică Mîțu Stoian

Constantin Enceanu și Petrică Mîțu Stoian au fost atât colegi pe scena muzicii tradiționale românești, dar și prieteni foarte buni. Cei doi erau de nedespărțiri la spectacole, iar moartea cântărețului l-a întristat pe Enceanu. În urmă cu ceva timp, interpretul de muzică populară a povestit cum l-a cunoscut pe regretatul artist.

'Petrică a venit cu vreo 14 ani în urmă la noi, la Maria Tănase. El era la Doina Gorjului și a venit la noi pentru că, la vremea respectivă, domnul primar Antonie Solomon (fost primar al Craiovei, n. red.) iubea, și iubește și acum, foarte mult muzica populară. Voia să facă cel mai puternic ansamblu, cu soliști de valoare, peste Doina Gorjului. Așa că l-a adus și pe Petrică și pe Niculina Stoican, și ușor, ușor, am devenit tari și la nivel de țară', spune Enceanu pentru fanatik.

Constantin Enceanu; „Noi ne întâlneam des la cântări”

Până ce Petrică Mîțu Stoian să ajungă la Ansamblul Maria Tănase din Craiova, Constantin Enceanu și artistul deveniseră deja amici. Prima lor întâlnire este imposibil de uitat.

'Prima oară l-am cunoscut pe Petre în 1994, la prima mea lansare, la prima mea casetă- 'Naiba de mândruliță' – lansată la Hanul Craiovița. Pe el l-au adus Maria Loga și Costel Măgureanu la mine la lansare. Atunci l-am văzut prima oară pe Petrică și l-am auzit cum cântă…Era slăbuț, el fizic, la vremea respectivă, nu te dădea pe spate, dar avea o voce… Am și zis `Ce frumos cântă băiatul ăsta`, era altceva. Ușor, ușor ne-am apropiat, am ajuns să ne vedem foarte des. Mai ales aici, pe Oltenia, bărbați, eram noi doi și Costel Măgureanu care luam mai toate evenimentele', a mai spus cântărețul.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter