Cosmin Cernat, secretul căsniciei de 13 ani cu soția lui, Mădălina: „Îi mulțumesc pentru felul în care a avut grijă de fetele mele”

Publicat pe

Cosmin Cernat a dezvăluit secretul căsniciei de 13 ani cu soția lui, Mădălina. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mult timp și se bucură de familia superbă pe care o au, chiar dacă fiecare dintre ei are copii din căsnicia anterioară. Fostul moderator de la Exatlon, Kanal D, a mărturisit care este secretul mariajului lor de succes.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cosmin Cernat, secretul căsniciei de 13 ani cu soția lui, Mădălina. Cosmin Cernat este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori tv, fiind totodată și un comentator sportiv profesionist, cu multă experiență în spate. A moderat reality show-ul Exatlon, de la Kanal D, apoi Fan Arena. În prezent, Cosmin Cernat prezintă emisiunea Invitatul de la 12, de la Radio Impuls. 

Cosmin Cernat, secretul căsniciei de 13 ani cu soția lui, Mădălina: „Îi mulțumesc pentru felul în care a avut grijă de fetele mele'Cosmin Cernat, secretul căsniciei de 13 ani cu soția lui, Mădălina: „Îi mulțumesc pentru felul în care a avut grijă de fetele mele'

Cosmin Cernat are acasă o familie superbă. Atunci când s-au cunoscut, fiecare dintre ei era un părinte divorțat. Cosmin Cernat are două fete din fostul mariaj cu atleta Monica Iagăr, pe Ayana de 20 de ani și pe Maya, în vârstă de 13 ani. La rândul său, Mădălina Moroșanu are un băiat din fosta căsnicie, pe Matei, în vârstă de 18 ani. 

Citește și: Cum și-a cucerit Cosmin Cernat soția:”Ea nu mă prea suferea, mă considera mai infatuat”

Citește și: Cum se înțelege Cosmin Cernat cu cele două fiice, după divorțul de Monica Iagăr:„Relația lor…'

Citește și: Drama lui Horia Brenciu. Mama lui a murit când el avea 11 ani:„Chiar dacă n-a fost o perioadă bogată în amintiri, am putut realiza că…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce face Sanda Ladoși cu casa din Maramureș, moștenită de la bunica ei:”Nu o renovez, nici nu o vând”

Cosmin Cernat, secretul căsniciei de 13 ani cu soția lui, Mădălina

Cosmin Cernat și Mădălina Moroșanu s-au cunoscut pe vremea când lucrau împreună la postul Kanal D. Într-un interviu pentru Impact, vedeta a povestit cum s-a îndrăgostit de femeia care îi stă alături de 13 ani.

„13 ani sunt cu Mădălina. Cred că liniștea. Și ea a căutat liniște și eu. Ce cred eu de fapt este că ea m-a luat pe mine fix așa cum sunt și eu pe ea la fel. Dacă încerci să faci asta (nr. să îl schimbi pe celălalt) e falimentar.

În primul rând pot să îi mulțumesc acum pentru felul în care a avut grijă de fetele mele, care nu erau fetele ei biologice. Iar pentru mine chestia asta înseamnă mai mult decât orice.

Oamenii au bune și rele, când ești îndrăgostit vezi numai lucrurile frumoase, creezi un scenariu și zici: ea e! Nu e așa. Suntem oameni obișnuiți cu toții, dar până la urmă, cum le spun și copiilor, după noi rămân faptele noastre, ce facem noi unii pentru alții.

Până să schimbăm lumea, dacă poți să-mi aduci o cafea, până să mutăm munții din loc, dacă poți să-mi vorbești frumos, vorbește-mi frumos! E ca în declarațiile sportivilor mari.

Dacă te uiți la Nadal, la Hagi, declarațiile alea par niște banalități, dar viața despre asta e, despre lucruri simple. Adică să îți faci treaba, să muncești, să nu faci rău, să faci bine, cam asta e', a explicat el, pentru sursa citată.

Motivul pentru care Cosmin Cernat nu s-a mai întors să locuiască în Canada

Într-un interviu acordat pentru Impact, Cosmin Cernat a dezvăluit motivul pentru care nu s-a mai întors în Canada, dar și cum se înțelege cu copiii săi. 

Aproape doi am locuit în Canada, nu mai am nimic acolo, doar prieteni foarte buni care m-au ajutat când am ajuns acolo. Am avut Exatlonul, după care am rămas aici, am mai făcut Fan Arena. Am rămas aici, plus că fiica-mea cea mare a vrut la facultate aici, la ASE, nu a mai vrut să se întoarcă, înțeleg. E tânără, normal, nevastă-mea a zis și ea că mai bine rămânem aici, Matei nici el nu prea a vrut, degeaba voiam eu să mă întorc singur în Canada.

Nu țineam neapărat, pentru mine a fost o experiență foarte interesantă. Acum Mădălina lucrează în televiziune, exact ce a făcut o viață întreagă, noi ne-am cunoscut la Kanal D. Acum lucrează la Aleph News, în spatele camerelor, nu îi place pe sticlă. A apărut de câteva ori, dar nu-i place.

Să te ferească Dumnezeu să mă vezi autoritar! Nu vrea să mă vadă nimeni. Câțiva dintre colegii mei de la Kanal D și de la TVR m-au văzut și au zis că nu mai vor să mă vadă niciodată autoritar. Atunci se termină totul. Rar se întâmplă.

Eu ca fire explic o dată și mă duc până la explicat de 100 de ori și explic în 100 de feluri și sunt extrem de îngăduitor și de tolerant, apropo că spuneam că-s bunic, dar a 101 oară, dacă lucrurile nu s-au schimbat e complicata povestit Cosmin Cernat, pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: arhivă

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter