Cu cine s-a însurat Adi Minune la 14 ani, înainte s-o cunoască pe Cati: "A venit mama după mine și m-a luat cu forța"

Publicat pe

Știați că Adi Minune a fost însurat la 14 ani? Manelistul este de-o viață cu actuala soție, Cati, mama copiilor săi, însă puțină lume știe că Adi Minune a mai fost însurat cu o fată din Chișinău. Este drept că avea doar 14 ani și probabil soția la fel sau mai mică, însă a fost prima lui experiență amoroasă. Mama lui a pus punct mariajului, în scurt timp.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adrian Minune este unul dintre cei mai mari cântăreți de manele din România, recunoscut pentru talentul său. Puțini știu însă că la vârsta la care copiii stăteau cu cartea în brațe sau se jucau, manelistul se iniția în arta amorului. Și a căsniciei! Doar că nu s-a bucurat prea mult timp de această experiență.

Cu cine s-a însurat Adi Minune la 14 ani, înainte s-o cunoască pe Cati: "A venit mama după mine și m-a luat cu forța"Cu cine s-a însurat Adi Minune la 14 ani, înainte s-o cunoască pe Cati: "A venit mama după mine și m-a luat cu forța"

Adi Minune s-a însurat la 14 ani, în Chișinău

Recent, manelistul și-a amintit de ce făcea el când era și mai tânăr decât fiica lui. Peripețiile din adolescență ale acestuia includ și o „însurătoare' la doar 14 ani. Totuși, povestea de dragoste cu moldoveanca s-a terminat odată cu intervenția mamei lui și piedicile puse de contextul politic al vremii.

„Eu când am avut 14 ani m-am însurat la Chișinău. Am luat-o pe o domnișoară. (…) A venit mama după mine acolo, m-a luat cu forța.

Mi-a zis 'mai mergi acasă, ne mai gândim', apoi s-au închis granițele cu Republica Moldova, n-a mai mers niciun tren, n-a mai mers nimic.

S-a întrerupt. Am găsit-o pe nevastă-mea, am fugit cu ea și uite-mă și acum tot cu nevastă-mea', a povestit Adrian Minune, la Antena Stars.

Citește și: De ce nu mai dorm împreună Misty și Keo:'El abia așteaptă să revin în dormitor'

Citește și: Producătorul Harvey Weinstein a fost găsit vinovat pentru agresiune sexuală.Ar putea petrece 24 de ani în spatele gratiilor

Citește și: Messi a ajuns în Argentina.Cum a fost așteptat pe aeroportul din Buenos Aires de sute de mii de oameni

Și băiatul lui Adi Minune s-a îndrăgostit la 13 ani!

La doar 13 ani, Adrian Minune Jr a trăit primii fiori ai iubirii.

Totul s-a întâmplat acum trei ani, când puștiul și-a făcut publică pentru prima oară o relație cu o fată care pare nu prea departe de vârsta lui. 'Iubirea mea eternă' sau 'My soulmate' (sufletul meu pereche, trad.) sunt apelativele cu care fiul lui Adrian Minune își alinta atunci iubit, deși avea doar 13 ani.

Câte clase are Adrian Minune și când i-a fost descoperit talentul muzical

Încă de mic, talentul muzical a fost descoperit de către bunicii lui, care la rândul lor lăutari, au văzut în nepot un mare cântăreț.

Acum ceva timp, Adi Minune a vorbit despre perioada în care era elev la școal Colentina și a reușit să-i impresioneze pe toți, de la copii, până la cadre didactice, când a fost scos în fața clase și a început să cânte.

„Am ieșit în fata clasei si am cantat o melodie de a lui Tudor Gheorghe, intitulata „Acolo este tara mea'. Am fost aplaudat îndelung de toți colegii mei…Deci la doar 6 anisori sa descoperit ca am aptitudini muzicale', a spus Adrian Minune.

Din acel moment acesta a fost descoperit și participa la tot felul de activități care îl propulsa.

Din acel moment am participat la toate activitățile școlare și la Cântarea României ca prim solist. Elevii din clasele 4- 8 mă chemau la toate banchetele. În aceeași perioadă bunicii mei (Niculina și Vasile), care se trag tot din familie de lăutari, mi-au cumparat acordeon și m-au dus la un profesor de muzică Domul Sfântu, iar mai apoi la Domnul Florian”, a mai spus manelistul.

Când a mai crescut,acesta s-a înscris la Liceul Tehnic Traian, dar a renunțat la studii prin clasa a noua și s-a dus la cântările la care era chemat. De acolo își câștiga banii.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter