Daniela Iliescu, noi declarații după ce Culiță Sterp a provocat un accident rutier: "Regretă mult și este marcat de această întâmplare"

Publicat pe

Daniela Iliescu, noi declarații după ce Culiță Sterp a provocat un accident rutier. Familia lui Culiță Sterp a trecut prin momente cumplite zilele acestea, după ce artistul a provocat un accident rutier, a fugit de la fața locului și a condus sub influența alcoolului. Culiță Sterp a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, iar logodnica lui a oferit noi declarații despre situația actuală!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp a provocat un accident rutier în Cluj, în Piața Avram Iancu la intersecția cu Bulevardul Eroilor, miercuri noaptea spre joi. Bărbatul a trecut pe roșu, a depășit limita de viteză, a lovit o mașină și a fugit de la fața locului. De asemenea, acesta se afla și sub influența alcoolului în momentul producerii accidentului.

Daniela Iliescu, noi declarații după ce Culiță Sterp a provocat un accident rutier: "Regretă mult și este marcat de această întâmplare"Daniela Iliescu, noi declarații după ce Culiță Sterp a provocat un accident rutier: "Regretă mult și este marcat de această întâmplare"

A fost arestat pentru 24 de ore, însă judecătorii au decis apoi să-l plaseze sub control judiciar pentru 60 de zile. La scurt timp de la întâmplarea accidentului, Daniela Iliescu a vorbit deschis despre cele întâmplate. Iată declarațiile făcute de logodnica lui Culiță Sterp!

Citește și: Culiță Sterp a scăpat de arest și a fost pus sub control judiciar. Unde s-a ascuns de polițiști, imediat după accident

Citește și: Culiță Sterp a condus sub influența alcoolului, a fost implicat într-un accident rutier și a fugit de la locul faptei.Un alt șofer a fost rănit și transportat la spital

Citește și: Corina Caciuc și Anamaria Prodan au aceleași gusturi la bijuterii scumpe. Cum a fost surprinsă iubita lui Laurențiu Reghecampf, în oraș

Citește și: Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, despre sarcină: ‘Toate astea fac parte din viață’

Daniela Iliescu, noi declarații după ce Culiță Sterp a provocat un accident rutier

Daniela Iliescu a vrut să-și ceară scuze public pentru cele întâmplate, dar a subliniat și faptul că partenerul ei a cooperat încă de la început cu organele judiciare pentru stabilirea exactă a circumstanțelor cazului.

„Vreau să ne cerem scuze publice atât eu, cât și Culiță, pentru cele întâmplate, și să vă asigurăm că suntem perfect conștienți de gravitatea ultimelor evenimente pe care le regretăm din suflet. Scuzele noastre se îndreaptă, în special, către șoferul autoturismului implicat în evenimentul rutier și către familia acestuia, pentru că știm cât este de greu. Avem încredere deplină în actul de justiție și Culiță și-a arătat de la început disponibilitatea de a coopera cu organele judiciare pentru stabilirea exactă a circumstanțelor cazului. Dorim să transmitem pe această cale un mesaj de mulțumire față de toți oamenii care ne-au fost alături', a mărturisit iubita lui Culiță Sterp.

De asemenea, Daniela le-a mai spus internauților că artistul își regretă fapta și că are nevoie de o pauză în momentul de față.

„Culiță regretă mult și vă asigur faptul că este marcat de această întâmplare și că eu cred că veți vedea un om schimbat în viitor, un om mult mai bun decât ați văzut până acum. Încercarea prin care trece familia noastră în aceste momente nu este una ușoară și ne dorim înțelegere și mai ales respectarea vieții private. (…) Poate în următoarele zile vă vom ține la curent și noi, și Culiță o să iasă ca să vă spună și el ce are de spus, dar în acest moment are nevoie de o pauză și are nevoie să digere tot ce s-a întâmplat', a adăugat Daniela Iliescu.

Ce spune despre femeia care se afla în mașină

În noaptea în care Culiță Sterp a provocat accidentul, se afla în mașină și o domnișoară blondă, care apare și în imaginile apărute pe rețelele sociale. Mulți s-au întrebat cine este aceasta, ținând cont că cei doi erau împreună la o oră așa târzie.

Adevărul este că femeia este dansatoare și participase la filmarea unui videoclip, iar logodnica cântărețului ar fi știut de cele întâmplate.

„Eu, dacă nu eram în cunoștiință de cauză și nu știam unde este Culiță, cu cine este în mașină și ce se întâmplă, de unde pleacă și până unde merge, ați fi putut destrăma o familie cu știrile voastre. O familie unde ar fi avut de suferit un copil și familii noastre, din care are de suferit o fată care nu are nicio vină', a adăugat iubita lui Culiță Sterp.

sursă foto- Facebook și captură de ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter