Culiță Sterp se afla şi sub influenţa drogurilor în momentul accidentului. Anchetatorii au extins urmărirea penală 

Publicat pe

Culiță Sterp se afla şi sub influenţa drogurilor în momentul accidentului. Culiță Sterp a produs un accident în Cluj, fiind beat și drogat la volan. Conform IPJ Cluj, anchetatorii au extins acum urmărirea penală în cazul lui Culiţă Sterp şi pentru conducere sub influenţa substanțelor psihoactive.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp a provocat un accident rutier în Cluj, în Piața Avram Iancu la intersecția cu Bulevardul Eroilor, miercuri noaptea spre joi. Bărbatul a trecut pe roșu, a depășit limita de viteză, a lovit o mașină și a fugit de la fața locului. De asemenea, acesta se afla și sub influența alcoolului în momentul producerii accidentului, dar și sub influența substanțelor psihoactive.

Culiță Sterp se afla şi sub influenţa drogurilor în momentul accidentului. Anchetatorii au extins urmărirea penală Culiță Sterp se afla şi sub influenţa drogurilor în momentul accidentului. Anchetatorii au extins urmărirea penală 

Conform IPJ Cluj, anchetatorii au extins urmărirea penală în cazul lui Culiţă Sterp şi pentru conducere sub influenţa substanțelor psihoactive.

Citește și: Daniela Iliescu, noi declarații după ce Culiță Sterp a provocat un accident rutier: „Regretă mult și este marcat de această întâmplare'

Citește și: Laura, femeia care se afla în mașină alături de Culiță Sterp, reacționează dur după accident:'Soția lui știa…'

Citește și: Cum arăta Anamaria Prodan înainte de căsătoria cu Laurențiu Reghecampf.Vedeta s-a schimbat radical

Culiță Sterp se afla şi sub influenţa drogurilor în momentul accidentului 

După accidentul pe care l-a provocat în Cluj, Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost plasat sub control judiciar, s-a ales cu o amendă de 1885 de lei și permisul suspendat.

Astăzi, după rezultatele probelor toxicologice, anchetatorii au extins urmărirea penală, întrucât s-a dovedit că acesta consumase și substanțe interzise la volan.

'Ca urmare a cercetărilor derulate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în baza probatoriului administrat, respectiv a confirmării prezenței substanțelor psihoactive de către instituția abilitată, în cazul conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, a fost dispusă extinderea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive', a informat, în urmă cu puțin timp, Compartimentul de Relații Publice, scrie Dej24.ro

Daniela Iliescu, noi declarații după ce Culiță Sterp a provocat un accident rutier

Daniela Iliescu a vrut să-și ceară scuze public pentru cele întâmplate, dar a subliniat și faptul că partenerul ei a cooperat încă de la început cu organele judiciare pentru stabilirea exactă a circumstanțelor cazului.

„Vreau să ne cerem scuze publice atât eu, cât și Culiță, pentru cele întâmplate, și să vă asigurăm că suntem perfect conștienți de gravitatea ultimelor evenimente pe care le regretăm din suflet. Scuzele noastre se îndreaptă, în special, către șoferul autoturismului implicat în evenimentul rutier și către familia acestuia, pentru că știm cât este de greu. Avem încredere deplină în actul de justiție și Culiță și-a arătat de la început disponibilitatea de a coopera cu organele judiciare pentru stabilirea exactă a circumstanțelor cazului. Dorim să transmitem pe această cale un mesaj de mulțumire față de toți oamenii care ne-au fost alături’, a mărturisit iubita lui Culiță Sterp.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter