Culiță Sterp și-a anulat toate evenimentele din străinătate după accidentul produs în Cluj-Napoca: "Am sperat până în ultimul moment că se va rezolva"

Publicat pe

Culiță Sterp trece prin momente dificile, iar recent a făcut un anunț surprinzător pe rețelele de socializare. Artistul a provocat un accidentu rutier în Cluj-Napoca, în urmă cu câteva săptămâni, conducând sub influența alcoolului. Pentru o perioadă de 60 de zule, cântărețul se află sub control judiciar și nu poate părăsi țara și a rămas și fără carnet de conducere. Astfel, Culiță a anunțat că nu-și poate onora evenimentele de peste graniță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp și-a întristrat fanii după ce a făcut un anunț pe rețelele de socializare. Acesta a provocat un accident rutier în Cluj-Napoca, motiv pentru care se află sub control judiciar și nu poate părăsi țara. Acesta avea programate numeroase evenimente peste hotare și a trebuit să le anuleze.

Culiță Sterp și-a anulat toate evenimentele din străinătate după accidentul produs în Cluj-Napoca: "Am sperat până în ultimul moment că se va rezolva"Culiță Sterp și-a anulat toate evenimentele din străinătate după accidentul produs în Cluj-Napoca: "Am sperat până în ultimul moment că se va rezolva"

Culiță Sterp trebuia să meargă cu formația sa să cânte în Germania, de Anul Nou. Însă, pentru că legea nu îi permite să iasă din țară, Culiță Sterp și-a anunțat fanii din diasporă că nu va ajunge la eveniment. În locul lui va fi prezentă colega lui de breaslă, Andrada Cerna.

Citește și: Cum arăta Culiță Sterp înainte să devină celebru.Ce meserie avea, de fapt, fiul mamei Geta

Citește și:Culiță Sterp, mesaj sfâșietor la un an de la moartea lui Ion Șmecheru:”Ne e dor de tine și de…”

Citește și:Actorul român Sebastian Stan, nominalizat la Globurile de Aur:”A fost o experiență incredibilă”

Citește și:Simona Gherghe, după ce s-a zvonit că a fost dată afară de la Mireasa:”Am trăit una dintre cele mai mari dezamăgiri ale vieții mele”

Culiță Sterp și-a anulat toate evenimentele din străinătate, după accidentul produs în Cluj-Napoca

Culiță Sterp a provocat un accidentu rutier în Cluj-Napoca, în urmă cu câteva săptămâni. Acesta se află acum sub control judiciar timp de 60 de zile și nu are voie să părăsească țara. De Anul Nou, Culiță avea programate mai multe evenimente în străinătate, dar nu va putea fi prezent. Recent, artistul a postat în mediul online un clip video în care își anunța fanii din diasporă că nu-și va onora evenimentele de peste graniță. În locul lui va fi prezentă Andrada Cerna.

'Cu părere de rău vreau să vă anunț că nu o să putem să fim prezenți în Germania, la Revelionul pe care trebuia să-l susținem. Am sperat până în ultimul moment că problemele se vor rezolva și că vom putea pleca, și că vom putea fi aproape de dumnevoastră. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil. O să revenim cu detalii și o să reprogramăm evenimentele pe viitor. Până atunci, vă dorim tuturor sărbători fericite alături de familie, alături de cei tragi și să ne revedem curând și în afara țării', a spus Culiță Sterp, pe TikTok.

Cum au reacționat fanii la anunțul făcut de Culiță Sterp

Culiță Sterp este unul dintre cel mai apreciat artist de muzică de petrecere de la noi din țară. După ce a anunțat că nu va fi prezent la evenimentele programate în străinătate, fanii au reacționat imediat. Aceștia i-au transmis o serie de încurajări și i-au urat numai de bine.

'Dumnezeu să fie cu tine, încet, încet se vor rezolva toate'/ 'Tot binele din lume, doamne ajută'/ 'Să fii tu sănătos, să treci cu bine peste, că noi te așteptăm și la anul'/ 'Capul sus și mergi înainte, te iubește Dumnezeu'/ 'Ai grijă de tine, să scapi de probleme și de dușmanii ăștia care te vorbesc mereu de rău'/ 'Dumnezeu să îți ajute să treci peste aceste greutăți', sunt doar câteva dintre mesajele internauților la postarea lui Culiță.

Culiță Sterp a provocat un accident rutier în Cluj-Napoca

Pe 17 noiembrie, Culiță Sterp a provocat un accident rutier în Cluj-Napoca. Acesta s-a urcat la volan fiind sub influența alcoolului și a lovit o mașină care circula regulamentar. De asemenea, artistul a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a lovit în plin o altă mașină. După producerea accidentului, artistul a fost reținut, fiind plasat apoi sub control judiciar.

În acest moment, Culiță Sterp se află sub control judiciar 60 de zile și nu poate părăsi țara. De asemenea, cântărețul a rămas și fără permis de conducere.

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter