Cum a ajuns Carmen Harra să fie clarvăzătoare: ”Nu atragi demonii pentru că...”

Publicat pe

Cum a ajuns Carmen Harra să fie clarvăzătoare. De-a lungul timpului, numeroase persoane s-au întrebat care este secretul ei, dar și cum a ajuns aici. Fără a lăsa loc de interpretări și speculații, Carmen Harra a povestit pe larg ce înseamnă, de fapt, acest dar pe care-l are. Totodată a dezvăluit cum a descoperit acest 'talent.'

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Când spui Carmen Harra, toată lumea știe că vorbim despre renumita clarvăzătoare. Aceasta nu este cunoscută doar pe meleagurile românești, ci din contră. Numele ei a ajuns să fie sonor inclusiv peste ocean, acolo unde locuiește de mai mulți ani. Cu toate astea, deși o știm cu toții, nu mulți sunt cei care știu cum a ajuns Carmen Harra să fie clarvăzătoare.

Cum a ajuns Carmen Harra să fie clarvăzătoare: 'Nu atragi demonii pentru că...'Cum a ajuns Carmen Harra să fie clarvăzătoare: 'Nu atragi demonii pentru că...'

De-a lungul timpului, Carmen Harra a făcut numeroase previziuni legate atât de viața personală a anumitor persoane publice, cât și de lucrurile din jur ce urmează să se întâmple. E iubită de zeci de persoane, însă totodată este și dur criticată de cei care nu cred în abilitățile și harul pe care-l are. Carmen Harra nu a mai vrut să se interpreteze despre ea, așa că a povestit cum a găsit această chemare.

Citește și: Ce sfat i-a dat Carmen Harra Anamariei Prodan:„Și sufletul mamei ei și-ar dori același lucru'

Citește și: Cum a fost jefuită Carmen Harra în America:”Am suferit mult sabotaj de la români. Mi-au furat casa”

Citește și: Adda a scris o carte după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme:'Părinții mei vor afla multe lucruri noi'

Citește și: Jorge și-a dus fiul în vârstă de 5 ani la psiholog:'Mi-a spus să nu îl forțez'

Cum a ajuns Carmen Harra să fie clarvăzătoare

Totul a început într-un moment critic din viața clarvăzătoarei. În timp ce se afla în moarte clinică, Carmen Harra a simțit cum i s-a deschis o șansă la o altă viață și totodată la o portiță spre viitor. De aici, a mai fost doar un pas pentru a ajunge în punctul în care se află în acest moment.

N-am simțit nicio chemare astrală, dar, într-adevăr, moartea clinică mi-a deschis o portiță spre un univers pe care l-am accesat și mi-am dat seama că există lumi paralele, ceva dincolo de această existență senzorială. Și am avut fascinația acestei lumi spirituale în care am intrat pentru o secundă', a afirmat clarvăzătoarea, potrivit impact.ro.

Este împotrivia Bisericii ce face Carmen Harra?

Din totdeauna se știe faptul că doar Dumnezeu decide viitorul și destinul nostru, așa cum scrie și în cărțile bisericești. Cu toate asta, și Carmen Harra prezice ce o să se întâmple în viitor, astfel că toți se întreabă dacă meseria ei este împotriva Bisericii. Clarvăzătoarea însă susține că mai bine este să știi ce te așteaptă, decât să ai parte de lucruri tragice.

Îi ajut pe oamenii respectivi să înțeleagă că un eveniment trebuie să aibă loc în viața lor și că trebuie să se pregătească. E mai bine să știi decât să nu ai habar, funcționează ca o avertizare. Biblia și marile cărți de înțelepciune sunt avertismente. Pe pereții piramidelor sunt scrise mesaje vechi de 3.000 de ani despre când se va descoperi penicilina, când vor fi războaiele mondiale, 11 septembrie 2001 și toate evenimentele majore ale lumii. Totul este scris pe acele ziduri', a mai spus vedeta.

Carmen Harra: 'Nu există niciun fel de pericol'

Carmen Harra susține că nu există niciun fel de pericol în meseria ei de clarvăzătoare, ci din contră. Acesteia i se pare perfect normal ceea ce face și ca oamenii să își știe viitorul. De asemenea, este de părere că religia se contrazice în multe dintre cele scrise.

„Nu există niciun fel de pericol. Lumea spiritelor vrea să comunice mereu, încearcă asta, dar nu oricine este deschis spre acest gen de comunicări. Și ideile religioase care s-au infiltrat în convingerile noastre spun că ar fi ceva greșit.

Și că nu am avea voie să comunicăm sau să nu credem în reîncarnare, când Iisus este cel care a crezut în reîncarnare și a spus că va reveni după 2.000 de ani. Deși contestă, religia crede în reîncarnare. Sufletul rămâne în lumea fizică încă 40 de zile după ce inima încetează să îți mai bată…

Creierul continuă să emită unde electromagnetice pentru încă 40 de zile. (…) Nu caut să accesez spiritele rele. Spiritele care te înconjoară sunt cele care vor să te protejeze. Nu atragi demonii pentru că nu ai nicio conexiune cu ei. Sigur, dacă mergi să locuiești într-o casă bântuită de spirite rele, vei simți imediat efectul acestora', a mai spus Carmen.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter